Detalii neștiute din viața Lorenei Balaci. Fiica inegalabilului Ilie Balaci a dat declarații tulburătoare

Detalii neștiute din viața Lorenei Balaci. Fiica inegalabilului Ilie Balaci a dat declarații tulburătoare
Este moștenitoarea unei legende a fotbalului românesc și toată lumea se aștepta să se scalde în bani.

Lorena Balaci a luat de la tatăl său cele cel mai frumos lucru, modestia. Iată cum trăiește vedeta.

Detalii neștiute din viața Lorenei Balaci. Fiica inegalabilului Ilie Balaci a dat declarații tulburătoare

Lorena Balaci nu are nimic dintr-o femeie fatală. Moștenitoarea fantasticului sportiv Ilie Balaci este un om cu picioarele pe pământ, care trăiește într-o casă de un normal și conduce o mașină ca orice om de rând. După ce o televiziune i-a propus să facă un interviu în propria locuință, Lorena a mărturisit că poate nu e chiar locația potrivită nu de altceva, dar casa ei nu este una de cinci stele.

De altfel, ea a mărturisit că s-a mutat de multe ori în ultimii ani. Aceasta este cunoscută și datorită căsătoriei cu Eugen Trică, dar cei doi au ales acum șapte ani să meargă pe drumuri diferite. Au rămas însă în relații foarte bune și în acest moment.

De ce a divorțat

“Apropiații au fost socați pentru că eu nu îmi discut problemele niciodată, nici măcar cu apropiații sau cu părinții mei. Dacă eu aș fi spus de-a lungul timpului micile probleme pe care le aveam, probabil nu ar mai fi fost atât de șocați. Nicio despărțire nu este frumoasă.

Era clar că noi doi nu mai eram fericiți împreună și persistăm cumva în această nefericire în doi. În ăștia doi ani, în care eu mi-am dat seama că ne îndreptăm spre treaba asta, am avut și episoade de plâns, desigur”, a declarat Lorena, pentru Cancan, în perioada despărțirii.

„Nu știu dacă aș schimba-o neapărat și asta e clar o trăsătură pe care o am de la taică-meu”

„Eu nu am o viață extraordinară. (…) Duc o viață foarte modestă, în ciuda aparențelor sau așteptărilor oamenilor. Eu duc o viață foarte, foarte modestă într-un apartament normal, conduc o mașină normală. Și sunt fericită cu viața asta pe care o am. Nu știu dacă aș schimba-o neapărat și asta e clar o trăsătură pe care o am de la taică-meu, pentru că tata a fost un om modest de felul lui.”, a spus Lorena Balaci, la Antena Stars.