Cea mai simplă rețetă de ouă umplute vă va aminti, cu siguranță de gustul copilăriei. Este o rețetă ușor de făcut, și care poate fi personalizată foarte ușor, în funcție de ce mai aveți la îndemână, sau de ce anume vă este poftă. De exemplu, dacă nu aveți maioneză la îndemână, și dacă nu vreți să o preparați din anumite motive, această poate fi înlocuită cu iaurt sau una două linguri de ulei.
Ingrediente necesare pentru cea mai simplă rețetă de ouă umplute
5 ouă mari
sare și piper după gust
1 lingură muștar clasic sau Dijon
1 lingură iaurt sau maioneză
1 lingură pătrunjel proaspăt tocat mărunt
1 linguriță suc de lămâie
1 lingură muștar clasic sau Dijon
1 lingură maioneză
Mod de preparare
Se fierb ouăle tari, apoi se lasă la răcit, după care se curăță și se taie în două, pe lungime. Se scot gălbenușurile într-un bol. Acestea se sfărâmă bine, cu ajutorul unei furculițe, se adaugă restul ingredientelor, apoi se pune sare și piper după gust.
Cu această pastă obținută umplem albușurile. Pentru un aspect mai frumos, puteți folosi un poș alimentar, cu model. Ulterior, se decorează cu pătrunjel proaspăt și boia dulce, după preferință.
Mai multe detalii despre prepararea acestui chec minunat găsiți accesând Thelemonflavour.com.
Sursa foto: The lemon flavour
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook