Pornind de la rețeta originală de Bomboane Rafaello am decis să fac niște modificări și să îmbin gusturile portocalelor cu cocos și fistic, scrie chef Nicolaie Tomescu pe blogul său. Sunt ușor de făcut și nu necesită nici un fel de pregătire în domeniu. Trebuie sa respecți câțiva pași și la final te vei bucura de un desert minunat.
Dacă îți place cocosul poți încerca și biscuiții cu cocos fragezi. din doar 4 ingrediente și sunt cel puțin la fel de ușor de făcut Rămâneți alături pentru lista ingredientelor, dar și modul simplu de preparare.
Ingrediente pentru Bomboane Rafaello cu portocale și fistic
400 ml lapte condensat, de ăla gros, nu pentru cafea
150 g unt
100 g lapte praf
100 ml smântână cu minim 32% grăsime
Coaja rasă de la 2 portocale bine spălate
Un praf de sare
220 g cocos
50 g fistic prăjit
Pentru a afla modul de preparare al acestor delicioase Bomboane Rafaello cu portocale și fistic, urmăriți, mai departe rețeta pe site-ul lui Chef Nicolaie Tomescu.
Sursa foto: chefnicolaietomescu.ro
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook