Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef Nicolaie Tomescu ne învață să preparăm acasă Bomboane Rafaello cu portocale și fistic

Chef Nicolaie Tomescu ne învață să preparăm acasă Bomboane Rafaello cu portocale și fistic
Dacă îți place cocosul, imposibil să nu îți placă și Bomboanele Rafaello cu portocale și fistic.

Pornind de la rețeta originală de Bomboane Rafaello am decis să fac niște modificări și să îmbin gusturile portocalelor cu cocos și fistic, scrie chef Nicolaie Tomescu pe blogul său. Sunt ușor de făcut și nu necesită nici un fel de pregătire în domeniu. Trebuie sa respecți câțiva pași și la final te vei bucura de un desert minunat.

Dacă îți place cocosul poți încerca și biscuiții cu cocos fragezi. din doar 4 ingrediente și sunt cel puțin la fel de ușor de făcut Rămâneți alături pentru lista ingredientelor, dar și modul simplu de preparare.

Ingrediente pentru Bomboane Rafaello cu portocale și fistic

400 ml lapte condensat, de ăla gros, nu pentru cafea

150 g unt

100 g lapte praf

100 ml smântână cu minim 32% grăsime

Coaja rasă de la 2 portocale bine spălate

Un praf de sare

220 g cocos

50 g fistic prăjit

Pentru a afla modul de preparare al acestor delicioase Bomboane Rafaello cu portocale și fistic, urmăriți, mai departe rețeta pe site-ul lui Chef Nicolaie Tomescu.

Sursa foto: chefnicolaietomescu.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre