Simona Ionescu / Redactor Șef

Chiftele de peşte. Rețetă simplă

Chiftele de peşte. Rețetă simplă
Peștele este printre cele mai sănătoase alimente din câte există. Nutriționiștii spun să mâncăm cel puțin o dată pe săptămână. Uite o rețetă simplă: chiftele de pește.

Peștele este bogat în substanțe nutritive importante, precum proteine ​​și vitamina D. Este o sursă excelentă de acizi grași Omega-3, care sunt incredibil de importanți pentru corp și creier.

Chiftele de peşte. Rețetă simplă

Este foarte sănătos să mănănci pește, iar dacă ți-e frică de oase, uite o rețetă simplă și gustoasă.

Ingrediente

  • 500 g peşte
  • 4 chifle
  • 500 ml lapte
  • 4 ouă
  • 4 linguri brânză rasă
  • Sare
  • Piper
  • 4 linguri mălai
  • ulei, pentru prăjit

Mod de preparare

  • Toci peştele, îndepărtând toate oasele şi pielea.
  • Încorporezi chiflele înmuiate în lapte şi stoarse bine, ouăle, brânza rasă, sare şi piper după gust.
  • Formezi chiftelele cu mâna umedă, le dai prin mălai şi le prăjeşti în ulei încins, pe toate părţile, până se rumenesc.
  • Le scoţi pe şervete de hârtie, pentru a se absorbi excesul de ulei.
  • Le poţi servi cu sos de roşii.

Carmen Brumă, dieta de toamnă. Top 7 fructe și legume de sezon

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre