Dacă aveți în familie membri cu intoleranță la gluten, știți că a le găti prăjituri e una din marile provocări. De aceea, acest Desert pufos și ciocolatos va fi unul de care vă veți îndrăgosti. Se pregătește foarte repede și e absolut delicios.
Ingrediente pentru Desert pufos și ciocolatos
- 1 ou
- 3/4 cană iaurt grecesc (1,8 dl)
- 1 lingura sirop de arțar
- 1/2 linguriță extract de vanilie
- 1/3 cană făină fără gluten (sau obișnuită) (1,2 dl)
- 2-3 linguri pudră de cacao
- 1 1/2 linguriță praf de copt
Mod de preparare
Este foarte simplu să preparați această rețetă de Desert pufos și ciocolatos. Pentru început, amestecați ingredientele umede împreună. După ce a rezultat o pastă omogenă, adăugați ingredientele uscate și amestecați până se omogenizează. De aici urmează partea cea mai simplă. Puneți amestecul într-o tigaie. Vă recomandăm să folosiți una groasă, de fontă, bine unsă cu ulei în prealabil, pentru ca prăjitura să nu se prindă de pereții vasului.
Coaceți la 180 de grade Celsius/350 în Fahrenheit timp de aproximativ 20-25 de minute Apoi serviți acest Desert pufos și ciocolatos cu niște ciocolată neagră topită și fructe de pădure, de exemplu, deasupra.
View this post on Instagram
Sursa: Instagram
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook