Simona Ionescu / Redactor Șef

Dieta lui Florin Dumitrescu face adevărate minuni. Iată în ce constă

Dieta lui Florin Dumitrescu face adevărate minuni. Iată în ce constă
Chef Florin Dumitrescu e total schimbat, iar apariția lui la sezonul 10 Chefi la cuțite va fi cu adevărat șocantă.

Chef Florin Dumitrescu ține foarte mult la imaginea lui, așa că atunci când simte nevoia și colăceii s-au adunat, ia atitudine.

Dieta lui Florin Dumitrescu face adevărate minuni. Iată în ce constă

Florin Dumitrescu e pus pe fapte mari și când își pune ceva în gând, nimic nu-l oprește. Celebrul chef s-a apucat de dietă, pentru a doua oară în viață și a reușit să dea jos nu mai puțin de zece kilograme în doar trei săptămâni. Este același regim pentru care a optat și prima dată, care se bazează în mod special pe trei alimente, respectiv varză, orez și piept de pui.

Acesta mănâncă în primele trei zile doar varză, orez în celelalte trei și în ultimele trei zile numai grătar de pui. În ziua cu numărul zece se recomandă doar legume crude sau gătite la cuptor. Dieta se poate repeta.

„Încă nu-mi e poftă de mâncare, doar aș gusta. Dieta aceasta nu este doar pentru slăbit, ci și pentru reeducare”

„Am terminat dieta. Și ce să fac eu prima dată după dietă? Primul lucru pe care o să-l mănânc va fi jumătate de antricot și voi bea două pahare de vin. Abia aștept. Dieta asta prima dată a dat un randament mult mai bun. Am dat 17 kilograme atunci.

Acum, am dat jos 9 jumătate -aproape 10 kg. Dar tot sunt mulțumit, pentru că pot să încep să fac mișcare și zic că este bine. Încă nu-mi e poftă de mâncare, doar aș gusta. Dieta aceasta nu este doar pentru slăbit, ci și pentru reeducare”, a declarat Chef Florin Dumitrescu, într-o postare pe contul său de Instagram.

„Mănâncă mai puțin, nu recupera ce nu ai mâncat”

Dumitrescu are mare grijă la preparatele pe care le consumă, pentru că a rămas cu o gastrită pe care a făcut-o când avea 16 ani și nu mânca la timp. „Eu la 16 ani nu mâncam. Avem 61–62 de kilograme. Nu avem nicio treabă cu mâncarea, doar o găteam. La 16 ani, am descoperit pentru prima dată gastrita. În momentul în care gătești, stomacul tău funcționează, pentru că e păcălit de miros și crede el că mănâncă.

Și macină, macină și nu mai ai foame, nu mai simți foamea și ai senzația că poți să o duci la nesfârșit. La 20 de ani am descoperit mâncarea și m-am îngrășat. Dacă mi-aș da un sfat, mi-aș da la 20 de ani și aș spune: Mănâncă mai puțin, nu recupera ce nu ai mâncat”, a spus cheful cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre