Simona Ionescu / Redactor Șef

Dieta Oshawa: te purifici și slăbești 7 kilograme

Dieta Oshawa: te purifici și slăbești 7 kilograme
Cura de slăbire eficientă nu doar topește depozitele adipoase ci realizează o detoxifiere a organismului. Abia atunci kilogramele sunt pierdute „pe bune”.  Importat din Asia, regimul Oshawa face minuni.

Oshawa nu reprezintă o cură de slăbire, ci, mai degrabă, o cură de sănătate care înlătură şi unele boli, fiind, de fapt, o dietă de detoxifiere și purificare a organismului, eficientă chiar și în cazul unor boli precum cancerul, după cum suțin specialiștii chinezi.

Este un regim complex și nu chiar ușor de urmat, însă cu beneficii cuantificabile. Pe durata regimului sunt permise doar patru cereale: grâu, orez, hrişcă şi mei, în orice combinaţie sau proporţie, fierte sau coapte. Singurul condiment admis este sarea grunjoasă. Dieta durează 10 zile.

Pe durata celor 10 zile de Oshawa, cerealele se pot fierbe în apă cu sare sau se pot coace. Specialistii chinezi combină astfel ca hrană zilnică orezul fiert cu făina de grâu, hrişca sau meiul coapte, grâul fiert împreună cu făină dehawa și orez copt.

O altă combinație poate fi cea de hrişcă fiartă cu făină de grâu copt sau de hrişcă fiartă cu făină de hrişcă. Mai puteți prepara plăcinte din aceste cereale, sau chiar supă de orez cu găluște din celelalte cereale.


Jennifer Lopez dezvăluie cum și-a ales porecla de JLo. Ce fel de relație are cu fostul iubit, Puff Daddy

Despre batoanele de slăbit și despre apă. Mituri spulberate


Pentru un efect garantat de purificare a organismului, este indicat ca 90% din consumul zilnic să fie mâncare, iar restul de 10%, apă. Băuturile răcoritoare, fresh-urile, cafeaua şi chiar ceaiul sunt interzise pe toată perioada detoxifierii. Persoanele care urmează regimul Oshawa pot slăbi până la 7 kilograme în cele zece zile.

Studii medicale de specialitate au demonstrat că aceasta metoda este eficientă și în tratamentul cancerului. Un efect extraordinar este însă asupra minții. Odată detoxifiat / purificat corpul, minte se limpezește. În plus, digestia se îmbunătățeste și sunt reglate secreţiile hormonale.

Înainte de a începe Oshawa, vă recomandăm să consultați medicul, dar și să parcurgeți o perioadă de „pregătire” în care evitați prăjelile și zahărul. Regimul Oshawa poate fi reluat după o pauză de 3-5 zile.

Sursa foto: Pixabay / Evita Ochel

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre