Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Dragnea a dezvăluit un SUPER TRUC gospodinelor, dar și cum face cea mai bună varză călită

Liviu Dragnea a dezvăluit un SUPER TRUC gospodinelor, dar și cum face cea mai bună varză călită
Liviu Dragnea a arătat întregii țări cât de priceput este la cratiță. Fostul lider al PSD a gătit varză călită și carne de porc. Totodată, a dat și sfaturi prețioase gospodinelor despre ce trebuie să facă pentru a nu lăcrima atunci când taie ceapă.

Liviu Dragnea a gătit preparatul preferat chiar la el acasă. Alături a fost Anca Alexandrescu, moderatoare la Realitatea TV. Printre oale și rețete, politicianul a dezvăluit și un truc senzațional.

Fostul lider PSD a spus că trucul este unul simplu și nimeni nu l-a crezut atunci când l-a împărtățit. Este binecunoscut faptul că atunci când toci ceapă încep să-ți curgă lacrimile.

„Ca să toci ceapa fără să lăcrimezi trebuie să iei niște apă în gură și să o ții așa cât îți faci treaba. Mulți nu m-au crezut dar chiar funcționează și o să vă arăt acum,” a spus Liviu Dragnea.

„Nu ați folosit vreun alt truc, nu? Să fie ceapă mai slabă sau din aceea, ceapă roșie?,” l-a întrebat Anca Alexandrescu.

Liviu Dragnea și-a umplut gura cu apa și tot timpul în care a tăiat ceapa a ținut respectiva apă în gură.

„E ceapă intensă. Nu-mi place să folosesc ceapă roșie la varză. E ceapă din Teleorman. Iau și eu de unde e de încredere. Am rude, prieteni, acolo. Tot ce am în bucătărie este de la oameni din Teleorman. Și porcul pe care l-am luat este tot din Teleorman. Băiatul meu cu niște prieteni a crescut niște porci,” a mai spus Liviu Dragnea.

Aveți grijă la sare!

Anca Alexandrescu a insistat și l-a întrebat cum sunt crescuți porcii.

„Ce-o să ne facă, o să vină să aresteze porcul? Ce-o să ne facă? Domnul Daea a început să se europenizeze așa, nu mai este cel cu care am lucrat eu,” a mai spus Liviu Dragnea, care apoi a început să dezvăluie despre cum se face o varză călită reușită. A dat și un pont gospodinelor, sfătuindu-le să nu pună prea multă sare la începutul gătirii, deoarece, pe parcurs, varza mai lasă sare.

„Varza când se călește, din ea mai iese sare. Te poate păcăli dacă o guști acum și să zici că e bună. Dar devine mai sărată pe parcurs. Eu la final mai pun și puțin vin în varză. O să vă fac și niște sarmale cu vin și o să vedeți diferență. Eu pun puțin vin alb, se folosește la multe mâncăruri. La varză călită pun pentru savoare. La un moment dat am exagerat puțin și am puș și șampanie în loc de vin simplu,” a mai spus Liviu Dragnea.

„N-am gătit niciodată cu spectatori. Trebuie să și vorbesc, să-ți explic,” i-a spus ragnea Ancăi Alexandrescu.

„Ați mâncat șorici cu Kovesi, ați tăiat porcul ăla?” l-a întrebat moderatoarea.

„Eu n-am tăiat porcul ăla niciodată acolo. Erau mai mulți oameni acolo, erau și din ambasada SUA” a mai spus Liviu Dragnea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre