Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Dedu, prezentatorul de la Pro TV, s-a transformat total în urma unei provocări. Reușită fantastică

Mihai Dedu, prezentatorul de la Pro TV, s-a transformat total în urma unei provocări. Reușită fantastică
Prezentatorul Mihai Dedu a reușit în marea încercare. Acum s-a aflat că totul a pornit de la o provocare. A slăbit enorm într-un timp relativ scurt.

Prezentatorul Mihai Dedu de la Pro TV a recunoscut că pierderea kilogramelor a pornit dintr-o joacă, de la o provocare de la o colegă de serviciu. A reușit să dea jos 36 de kilograme și se simte mai bine ca niciodată.

Corina Caragea și Lavinia Petrea, frumoasele lui colege s-au gândit că e timpul să ia atitudine și să-l determine pe Mihai Dedu să aibă mai multă grijă de sănătatea lui. Mai în glumă, mai în serios, Corina i-a spus la un moment că dacă va slăbi și el câteva kilograme va fi cu adevărat „piesă”. Recunoaște că provocarea i-a plăcut, dar nu s-a gândit că în doar câteva luni va reuși să dea jos nu mai puțin de 36 de kilograme și transformarea să fie totală. În plus, nici analizele făcute nu erau deloc bune, așa că s-a pus pe treabă.

În prima fază a scăpat de 24 de kilograme

Procesul de slăbire n-a fost ușor deloc, dar, bărbat hotărât, odată ce a decis să facă acest lucru nu l-a mai dat nimic înapoi. Și, într-o primă fază a reușit să dea jos nu mai puțin de 24 de kilograme.

Corina Caragea l-a transformat pe Mihai Dedu într-o „piesă”

Cum? Optând pentru un meniu simplu, dar care a avut efectul dorit. A consumat ciorbă, mere și salată de varză albă. Iar în următoarele luni a dat jos și restul kilogramelor în plus. Mihai Dedu recunoaște că nu și-a dorit să slăbească atât  de mult, dar acum e mulțumit de rezultatul final.

A mai ținut o cură de slăbire în urmă cu 28 de ani

Mihai Dedu a mai luat proporții și în urmă cu 28 de ani, când a reușit din nou să dea jos kilogramele care s-au acumulat. Atunci însă i-a fost mult mai ușor, pentru că tinerețea și-a spus cuvântul.

„Am slăbit foarte mult și atunci, dar eram mult mai tânăr, a fost mult mai ușor, am făcut mișcare. În condițiile în care acum, și din cauza unor probleme medicale, mi-am asumat ce mi-am propus. Nu am voie să fac efort și e mult mai greu. Este îngrozitor de greu”, a spus prezentatorul.

Această dietă nu i-a fost recomandată de nici un medic, a fost un plan alimentar conceput de el, dar acum simte că a renăscut. Însă nu le recomandă celor care vor să slăbească să facă ca el, pentru că „nu e sănătos!. Dacă în noiembrie 2023 „din 38 de analize câte făcusem în martie- aprilie, cam 32 erau cu roșu. Acum au rămas cu roșu cam 3-5 %. În martie aveam 131 de kilograme, iar azi dimineață 94, 650”. Și acest lucru e fabulos.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre