O cină delicioasă și ușor de preparat – Bolognese cu cartofi

Rețeta de Bolognese cu brânză înlocuiește pastele cu cartofi. Feliați subțire, cartofii absorb toate sucurile delicioase din carne, iar stratul de brânză de deasupra este pur și simplu minunat. Preparatul poate fi servit ca atare sau cu niște legume sau cu pâine prăjită cu usturoi.
– 450g cartofi
– Ulei pentru prăjit
– 1 ceapă tocată mărunt
– 1/2 dovlecel tocat mărunt
– 1 morcov curățat și tocat mărunt
– 500g carne tocată de vită
– 2 căței de usturoi tocați mărunt
– condimente pentru carne
– 400 ml apă clocotită
– 1 lingură de ierburi aromatice uscate
– 400 g roșii din conservă
– Unt topit
– 80 g brânză cheddar, mozzarella sau cașcaval
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook