Pană de somn cu mujdei de usturoi. Rețetă ușoară

Foarte mulți se plâng de gustul de mâl al somnului. Simpla spălare nu este suficientă pentru a îndepărta mucusul. O tehnică foarte simplă de îndepărtarea acestui gust: pe un șervet de bucătărie se pune un pumn de sare grunjoasă, cu care se freacă temeinic pielea somnului, de la cap la coadă, până dispare tot mucusul.
Un secret al bucătarilor pentru acest pește: se spală bine, se curăță, se porționează conform destinației, se sărează și se lasă la rece minimum 2 ore, acoperit. După aceea, se poate prepara.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook