Papanași din brânză de vaci, rețete din Bucovina

Se numesc papanași, dar nu sunt făcuți din gogoșele acoperite cu sosuri de fructe și smântână. Este o rețetă simplă, cu brânză de vaci, așa cum se fac în Bucovina, dar nu numai.
Arată ca niște chifteluțe, doar că papanașii sunt făcuți din brânză de vaci, pudrați cu zahăr pudră.
Sunt două rețete asemănătoare: papanași prăjiți sau fierți. Sunt la fel de gustoși.
Dacă din anumite motive nu doriți să faceți papanași prăjiți, puteți încerca rețeta de papanași fierți cu brânză de vaci.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook