Dacă vrei să faci un desert simplu şi rapid, poţi încerca reţeta următoare, Prăjitura Madagascar este gata în câteva minute, fără coacere, iar gustul este fabulos. În plus, și aspectul e unul ieșit din comun, iar textura vi se va topi pur și simplu în gură. Prăjitura Madagascar vine în trei straturi și culori de ciocolată.
Ingrediente pentru rețeta de prăjitură Madagascar
600 ml frişcă lichidă
200 g ciocolată amăruie
200 g ciocolată cu lapte
200 g ciocolată albă
2 pachete biscuiti
3 linguri mari de unt
Mod de preparare
Fiecare tip de ciocolată se topeşte la bain marie şi se toarnă peste câte 200 ml de frişcă lichidă. Compoziţia se bagă la frigider timp de câteva minute ca să se întărească. Între timp, se fărâmă biscuiţii şi se amestecă împreună cu untul.
Blatul se toarnă într-o tavă şi se presează bine. Când cremele sunt gata, se pun cu grijă peste blat şi se bagă din nou la frigider. Ideal e ca după ce ați turnat un strat să puneți pentru câteva minute prăjitura la rece, și tot așa. În funcţie de preferinţe, pe deasupra se pot pune alune sau nuci pisate.
Sursa: Chefi la cuțite
Cum se prepară „Dulce de leche” sau dulceață de lapte
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook