Azi vă reținem atenția ce această Rețetă de Biscuiți cu migdale care sunt cu totul speciali. Biscuiții aceștia se păstrează mult timp în cutii ermetic închise, fiind ideali a fi serviți în momentele când sunteți luați prin surprindere de musafiri, de exemplu
Ingrediente pentru rețeta de Biscuiți cu migdale
400 gr făină, 150 gr zahăr tos, 50 gr zahăr pudră cu aromă de vanilie, coaja răzuită de la 1 lime, 10 gr praf de copt, 3 ouă, 150 gr unt cu peste 82% grăsime, 30 ml amaretto, 100 gr migdale, 1 praf de sare
Mod de preparare
Se amestecă făina cu zahărul, praful de copt, coaja de la lime și sarea. Cele trei ouă se amestecă până se omogenizează compoziția și se adaugă peste amestecul de mai sus. Se adaugă și untul moale, amaretto și migdalele și se frământă aluatul până se omogenizează. Aluatul pentru biscuiți cu migdale se împarte în trei părți care se modelează în rulouri.
Rulourile se așază într-o tavă, pe hâtrtie de copt și se dau la cuptor pentru 20 de minute, la 180 de grade. Se lasă rulourile la răcit, se feliază, pe diagonală, iar feliile se așază în tavă, pe hârtie de copt și se dau din nou la cuptor, pentru 5 minute. Biscuiții cu migdale merg perfect cu un vin dulce, sau dimineața la cafea.
Sursa: Chefi la cuțite
Prima rețetă gătită de chef Cătălin Scărlătescu, la 8 ani
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook