Mușchiulețul împletit vă va bucura papilele gustative de fiecare dată. Și dacă mai puneți și un sos de gorgonzola și mozzarela lângă și câteva legume soté, veți fi încântați de rezultate. Asta ca să nu mai spunem că cei din familie vă vor cere cu siguranță porție dublă, iar cu musafirii n-aveți cum să dați greș.
Acest fel de mâncare se face simplu, la cuptor și se utilizează doar puțin ulei de măsline. Angi Cobuț ne spune, mai jos, ce avem nevoie pentru această rețetă, dar și cum să o preparăm.
Ingrediente:
Bacon
Ciuperci
Morcov
Ardei
Brocoli
Conopidă
Ulei de măsline
Sare, piper, oregano
Ingrediente pentru sos:
Brânză gorgonzola
Brânză mozzarella
Smântână
Unt
Lapte
Sare, piper, nucșoară
Mod de preparare:
Se taie mușchiuletul pe lungimea lui în trei bucăți și se împletește, se asezonează cu sare și piper apoi se așează într-o tavă de cuptor pe care am pus hârtie de copt. Presărăm puțin ulei de măsline și băgăm la cuptorul încins la 220 de grade 25/30 de minute .
Într-o tigaie punem puțin ulei de măsline și o lingură de unt, legumele gata curățate și tăiate, sare, piper și oregano. Le sotam cu sfatul de a ramáne „al dente”.
Într o tigaie ,la foc mic, punem puțin unt și ulei de măsline, punem brânzeturile pe care le-am ales și învârtim până obținem o compoziție omogenă, Apoi adăugăm 200 ml de smântână líchidă iar dacă compoziția vi se pare prea groasă puteți adăuga și lapte. Punem apo sare, piper, nucșoară, învârtim continuu două minute după care se poate servi.
Poftă bună!
Gogoșele, biluțe cu sirop și fistic. Rețeta
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook