Simona Ionescu / Redactor Șef

Incredibila pască fără zahăr, dar cu dulceață de afine a lui Carmen Brumă. Cât de simplă e rețeta

Incredibila pască fără zahăr, dar cu dulceață de afine a lui Carmen Brumă. Cât de simplă e rețeta
Pentru că ține mult la siluetă, dar nu poate renunța la delicioasă pască, Carmen Brumă le-a dat internauților o delicioasă rețetă. Iată cât de repede se prepară pasca fără zahăr, cu dulceață de afine.

O pască delicioasă, reinterpretată, e tot ce aveți nevoie pentru a savura un desert extraordinar de Paște, fără să vă puneți în pericol kilogramele. Rețeta lui Carmen Brumă.

Gospodinele sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru Paște, iar Carmen Brumă le-a prezentat prietenilor din online o minunată rețetă de pască fără zahăr, cu dulceață de afine.

Ingredientele necesare

Pentru o excelentă pască fără zahăr cu dulceață de afine, aveți nevoie de următoarele ingrediente: 2 ouă, 200 g brânză, 100 ml smântână lichidă, 200 g făină quinoa, esență de lămâie și portocală, merișoare hidratate, 2 linguri cu dulceață de afine fără zahăr”.

Mod de preparare

„Pască fără zahăr cu dulceață de afine, dacă vă doriți și această variantă pentru masa de Paște. Am pus două ouă cu cremă de brânză, smântână lichidă, apoi făină de quinoa, dar puteți adăuga orice fel de făină, esență de vanilie, două linguri cu dulceață de afine fără zahăr. Apoi am pus niște merișoare pe care le-am lăsat la hidratat în apă cu esență de vanilie, apoi am adăugat și două cupe cu colagen.

Dar se poate și fără. Am pus tot amestecul la cuptor pentru 40 de minute, la aproximativ 180 de grade. Dacă vreți varianta cu zahăr, puteți pudra cu zahăr pudră, amestecat cu fulgi de cocos, arată mult mai bine. Dar mie personal îmi place varianta fără zahăr”, a spus Carmen pe contul său de socializare.

Beneficiile afinelor

Incredibilele proprietăți ale afinelor

Afinele sunt adesea numite „superalimente”, pentru că sunt pline de nutrienți, dar sărace în calorii. Micuțele pot ajuta la scăderea tensiunii arteriale, la prevenirea bolilor de inimă, la îmbunătățirea memoriei, la recuperarea exercițiilor fizice și multe altele. Se crede că afinele au unul dintre cele mai ridicate niveluri de antioxidanți dintre toate fructele și legumele obișnuite.

Afinele reduc deteriorarea ADN-ului, ceea ce poate contribui la protejarea împotriva îmbătrânirii și a cancerului. Deoarece afinele sunt bogate în antioxidanți, acestea pot neutraliza o parte din radicalii liberi care vă deteriorează ADN-ul. Afinele protejează colesterolul din sânge împotriva deteriorării. Un studiu a stabilit că consumul a 75 grame de afine afine la o masă principală a redus semnificativ oxidarea colesterolului LDL „rău”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre