Să mâncăm mai multe rulouri de vară cu legume, iată o idee pe care merită să o îmbrățișăm acum. Mai ales în fața unui nou val al pandemiei, legumele ne vor asigura un boost de energie și substanțe care vor întări capacitatea organismului se a se proteja de viruși. De aceea vă recomandăm aceste rulouri de vară cu legume și sos de arahide.
Ingrediente pentru rulouri de vară cu legume
Hârtie comestibilă de orez
Tăiței vermicelli de orez
Avocado
Germeni
Morcovi
Coriandru
Castravete
Mentă
Varză mov
Salată verde
Busuioc
Flori comestibile
Pentru dressing: 1/3 cană unt de arahide natural
Oțet de orez
Sos de soia
Miere sau zahăr
Usturoi ras
Apă după nevoie, pentru a înmuia
Mod de preparare
Începeți prin a toca mărunt legumele. Puneți vermicelli în apă clocotită timp de 5 minute, pentru ac tăițeii să se înmoaie. Apoi îi scurgeți, într-o strecurătoare. Separat, într-un castron umplut cu apă, scufundați rapid hârtia de orez, astfel încât să devină maleabilă.
Începeți să umpleți hârtia de orez cu ingredientele dorite din cele menționate în listă, și rulați. Puneți tăiței vermicelli, avocado, varză etc. Nu uitați să puneți și flori comestibile, pentru un aspect frumos.
Separat, într-un bol, combinați toate ingredientele pentru dressing și adăugați apă pentru a obține consistența dorită, în caz că simțiți că este nevoie. Serviți rulourile de vară cu legume înmuiate în dressingul delicios.
View this post on Instagram
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook