Este minunat să poți savura gustul verii în luna ianuarie. Iar această salată plină de vitamine are și un gust senzațional. Conține roșii uscate și nuci. Iată cum se prepară salata. Noi am folosit varză roșie ca bază principală, dar nu ezitați să folosiți varză verde, salată verde, sau orice bază preferați. Doar asigurați-vă că o tocați fin.
Cum se prepară minunatul dressing
În primul rând, preparăm dressingul. Folosim sucul de la 2 lămâi mari (1/2 cană de suc proaspăt). L-am adăugat într-un blender împreună cu 1/4 cană ulei de măsline, 2 căței de usturoi, o eșalotă mică, o mână de busuioc proaspăt, sare de mare, piper proaspăt măcinat, 10 roșii uscate la soare marinate în ulei de măsline și 1/4 cană nuci prăjite.
Toate acestea se blendează folosind modul puls, până ce rezultă un amestec super bun și cremos, fără bucăți. Faceți-i un test de gust cu degetul și vedeți dacă doriți să ajustați adăugând ceva. Dacă doriți să adăugați mai multe roșii sau nuci pentru a echilibra gustul, nu ezitați să faceți acest lucru.
Mod de preparare
Pentru salată am folosit 1/2 varză roșie tocată mărunt, 3 castraveți tăiați subțire, o mână de roșii cherry tăiate în patru, 1/2 de șalotă tăiată mărunt și o mână de mentă proaspătă tocată de asemenea. Simțiți-vă liberi să adăugați orice alte plante vă pică bine. Tarhonul sau arpagicul de usturoi ar fi o alegere excelentă. Se amestecă totul împreună, se completează cu dressing. Opțional, puteți adăuga feta mărunțită, mai multe nuci sau chiar o reducție de oțet balsamic deasupra.
View this post on Instagram
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook