Divorț în lumea teatrului. După 20 de ani de mariaj, unul dintre marii actori i-a spus adio soției

Divorț în lumea teatrului. După 20 de ani de mariaj, unul dintre marii actori i-a spus adio soției
Pandemia nu le-a adus lucruri bune vedetelor noastre, care nu se mai înțeleg deloc, iar divorțurile par a fi din ce în ce mai dese.

Un alt divorț surprinde lumea teatrului. Un actor foarte cunoscut și iubit de public și-a luat lucrurile și a plecat din căminul conjugal.

Divorț în lumea teatrului. După 20 de ani de mariaj, unul dintre marii actori i-a spus adio soției

Vlad Zamfirescu, fiul celebrului actor Florin Zamfirescu, a plecat de acasă. Acesta și-a făcut bagajele și și-a părăsit soția. Vlad și Mihaela au fost împreună timp de 20 de ani și au doi copii, Matei și Ștefan. Sursele invocate de click.ro spun că evenimentul neplăcut s-a produs cu câteva luni în urmă, iar jumătatea actorului nu-și poate reveni nici în ziua de azi.

Divorțul s-a încheiat la notar, dar Mihaela a acceptat cu mare greutate acest lucru, pentru că nu înțelege ce s-a întâmplat cu adevărat și de ce a rămas singură.

Într-un fel se repetă episodul despărțirii părinților lui Vlad, deoarece și Florin Zamfirescu a divorțat de mama lui și a surorii mai mici, astăzi și ea actriță.

„Eu o să stau mai mult pe la birou, asta e viața”

În prezent, Vlad Zamfirescu s-a axat doar pe muncă și tot felul de proiecte, însă are mereu timp pentru cei doi băieți, pe care îi adoră. Într-un interviu recent, acordat Click, acesta a vorbit despre viață, evitând însă cât se poate viața personală „Eu o să stau mai mult pe la birou, asta-i viața, pentru că este închidere de an! O mini vacanță, dar aproape de birou, pentru că am multă treabă. Nu am timp să plec din București, din păcate, anul acesta”, a mărturisit actorul.

Un actor prețuit

Vlad l-a moștenit pe tatăl său, actorul Florin Zamfirescu și s-a făcut remarcat în multe pelicule. A debutat în televiziune cu filmul ”Milionar la minut”, iar în 1993 a apărut în „Duminica în concediu”, scrisă și regizată de Nae Caranfil. După ce a jucat în Pelicanul de Strindberg, la teatrul Levant, Vlad Zamfirescu a primit premiul pentru debut al Uniter.

În afară de munca sa ca actor și regizor, Vlad Zamfirescu a fost și managerul Teatrului Bulandra.

Sursă foto: click