Presa a încercat să aducă noi detalii despre despărțirea celor doi, însă atât Pepe, cât și Raluca Pastramă doresc să treacă de acest moment nefericit în liniște.

Câți frați are, de fapt, Pepe?

Giani Pascu, fratele cel mare al lui Pepe, a primit vestea cu părere de rău, mai ales că nici nu bănuia cu ce probleme se confruntă frățiorul său și a spus că fosta sa cumnată va face parte din familia lui pentru todeauna.

De fapt, familia lui Pepe (41 de ani) este foarte mare. Simpaticul cântăreț are șase frați, dintre care trei sunt ”vitregi”. Doar sora cea mică, Rebeca (19 ani) vrea să înceapă o carieră artistică și urmează cursurile unei școli de muzică.  Este fiica dintr-o legătură extraconjugală a lui Ion Pascu, tatăl lui Pepe.

Chiar dacă publicul nu a aflat despre această soră, Pepe și frații săi au știut despre existența fetei din totdeauna și o iubesc.

Rebeca si Ion Talent (Pascu) au o relație apropiată și la vedere. Cei doi își transmit pe conturile de socializare cele mai frumoase mesaje.

Foto: starpopular.ro

„La mulți ani, tati! Omul pe care îl voi iubi necondiționat indiferent de toate obstacolele din jurul nostru! Te iubesc, poate câteodată nu-mi exprim atât de bine sentimentele, poate nu știu să-ți arăt afecțiunea pe care ți-o port, dar te iubesc din tot sufletul! Te admir, te admir pentru ce ești. Mulțumesc că ești lângă mine mereu și că mă susții!”, i-a transmis Rebeca tatălui ei, Ion Talent (Pascu). „Te pupă tata, fata mea frumoasă. Ești copilul meu, te iubesc și vei fi în inima mea cât o să respir, îngerul meu”, i-a răspuns Ion Talent, scrie starpopular.ro.

Cât de mare este familia lui Pepe

Ionuț Pascu, adică Pepe, are trei frați ”buni”: Miguel, Giani, Loredana, și încă trei ”vitregi”. Împreună formează o mare familie.

”Eu știam de sora mea de când s-a născut. De fraţii mei am aflat cand m-am născut, ca să zic aşa, ei sunt mai mari decât mine. Mai am încă trei fraţi, sunt cel mai mic din familie.  Am luat-o ca atare, care e problema? Sora mea e frumoasă, îi seamană lui tata. Îi doresc tot binele din lume”, a declarat Pepe, la un moment dat.

”Eu nu am nici 4, nici 5 copii, ci 7. Eu nu mi-am ascuns viaţa, îi iubesc pe toţi, i-am făcut pentru că i-am dorit. Cu Tatiana am patru, Roberta si Cotizo sunt dintr-o altă relaţie şi sunt acum la casa lor, şi Rebeca. Mi-a plăcut viaţa rău şi dacă aş putea aş lua-o de la capăt, dar cu conditia să o cunosc pe Tatiana mai devreme. Doar Tatiana a găsit puterea să mă ierte şi să mă facă să merg mai departe. Ea când a auzit a digerat situatia şi a acceptat. M-a inţeles şi iubeşte copiii”, mărturisea tatăl lui Pepe.

„Am grijă de ea, de educatia ei. E frumoasă, e talentată, e fata mea. Îi place să danseze. Pepe a fost curios să o vadă pe surioara lui, Rebeca, o iubeşte, iar el o admiră foarte mult.”, mai spunea Ion Talent.


Cine este ”tatuatul” de la Chefi la cuțite?  Florin Dumitrescu l-a luat în echipa sa

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri