Doliu imens în Teleorman, după un accident rutier devastator

Doliu imens în Teleorman, după un accident rutier devastator
Tragedie fără margini într-o localitate din județul Teleorman, unde două familii și-au văzut copiii zdrobiți într-o mașină, în ziua Învierii. Sărbătoarea Paștelui s-a transformat într-un doliu imens pentru familia unui băiat de 19 ani.

Întreaga comunitate din localitatea teleormăneană Scurtu Mare a fost zguduită aseară de veste morții unui tânăr și rănirea a două adolescente de 17 ani. Plânsetele și jalea au luat locul bucuriei Paștelui.

Poliția și ISU Teleorman au transmis comunicate despre cele întâmplate cu tânărul de 19 ani care conducea un autoturism pe DJ 701 pe raza localităţii teleormănene Siliştea Mică, sâmbătă seara. Se pare că mergeau la Înviere. S-a produs cumplitul accident, în care băiatul și-a pierdut viața, iar două fete de 17 ani, pasagere în autoturism, au fost rănite.

Maşina în care erau cei trei a intrat în coliziune cu un utilaj agricol.

Accident rutier pe DJ 701, pe raza localităţii Siliştea Mică, două autovehicule implicate. Şoferul autoturismului, un tânăr, neîncarcerat, a fost găsit decedat, prezentând leziuni incompatibile cu viaţa; două tinere, de aproximativ 17 ani, cu politraumatisme, conştiente şi cooperante, pasagere în autoturism, au fost preluate de echipajele de pe ambulanţă, au primit primul ajutor şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Alexandria”, precizează ISU Teleorman, potrivit Agerpres.

La faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi trei ambulanţe

„Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Videle au constatat faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Scurtu Mare, conducea un autoturism pe DJ 701, din direcţia de deplasare Scurtu Mare către Siliştea, în împrejurări care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu agricol (tractor cu semănătoare) condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Scurtu Mare, judeţul Teleorman, care se deplasa din direcţia Siliştea către Scurtu Mare”, arată IPJ Teleorman.

Conform surselor citate, în acest accident a mai fost rănit şi un bărbat în vârstă de 50 de ani care se afla în tractor.

Conducătorul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Adică omul era beat la volan. Cercetările sunt continuate de Poliție pentru a se stabili clar cum s-a produs accidentul și din vina cui. Azi, în zi de Paște, familia tânărului jelește și face pregătiri de înmormântare, iar familiile fetelor se frământă și se roagă pe culoarele spitalului.

 

Recomandarile noastre