Doliu imens. Îndrăgitul actor de comedie a murit! Artiștii au încercat să-l salveze, dar…

Doliu imens. Îndrăgitul actor de comedie a murit! Artiștii au încercat să-l salveze, dar…
O maladie cumplită i-a măcinat grupul unuia dintre cei mai buni actori ai României. A plecat la ceruri.

Ziua de 6 februarie 2022 a fost una neagră pentru actorii țării. Un coleg mult iubit s-a stins din viață.

Doliu în teatru. Un îndrăgit actor de comedie a murit. Mulți artiști l-au ajutat în timpul bolii

Mihai Perșa a plecat într-o lume mai bună, lăsând în urmă un gol imens în sufletul tuturor celor care l-au cunoscut. Actorul avea 75 de ani și de multă vreme suferea de cancer la gât. Când au aflat prin ce suferință trece, mulți colegi l-au ajutat cu bani, în speranța că tratamentul va da rezultate și se va însănătoși. Printre cei care i-au întins atunci o mână de ajutor au fost Luminița Anghel și Fuego. De altfel, renumitul cântăreț a vândut câteva tablouri, iar banii i-au fost donați artistului.

„Viața a fost dură cu el”

„Mihai Perșa este actor! Așa-i place să se recomande atunci când ajunge la capitolul profesie. O meserie de aur care i-a adus fericiri și care l-a făcut să trăiască pe deplin. Comic, plin de umor, el are o carieră impresionantă, jucând mult timp la Naționalul bucureștean, având roluri în teatru și film, făcând mai bine de 30 de ani turnee internaționale.

Între timp, viața a fost dură cu el, și dincolo de problemele financiare, Mihai Perșa are cancer la gât. Cumva, luminile din fața publicului au ajuns acum să-i frângă zâmbetul și să-l facă să râdă mai puțin. Aici a intervenit proiectul Art by Fuego – Artă pentru suflet, care a fost alături de el, sprijinindu-l financiar pentru continuarea tratamentului”, a spus atunci Fuego.

Luminița Anghel a făcut o strângere de fonduri

La rândul ei, în anul 2016, Luminița Anghel a făcut o strângere de fonduri pentru Mihai Perșa, cunoscut între prieteni ca și Make. „Make Perșa, actorul care ridica sălile in picioare… un actor pensionar, care are mare nevoie de ajutorul nostru, cât de mic ar fi el”, a afirmat atunci cântăreața. Slujba de înmormântare va avea loc miercuri, 9 februarie, ora 10.00 la Biserica Sfântul Pantelimon. Mihai Perșa își va dormi somnul de veci la Cimitirul Domnești Ghencea 2.

Sursă foto: facebook, tnb

 

Recomandarile noastre