Dolly Parton, dezbrăcată și fără inhibiții la 75 de ani.  A făcut totul public

Dolly Parton, dezbrăcată și fără inhibiții la 75 de ani.  A făcut totul public
Cea mai cunoscută vedetă a muzicii country are în vârstă de 75 de ani și nu e nici pe departe bătrână. În orice caz, în comportament. E  tare departe de imaginea pe care ne-o facem privind bunicuțele de vârsta ei de la noi.

Dolly Parton, dezbrăcată și fără inhibiții la 75 de ani. Și a pus totul pe Instagram. La vârsta la care alte femei nici nu mai visează la viață socială, Dolly are chef de nebunii. Ea și-a recreat iconica copertă a revistei pentru adulți din 1978 îmbrăcându-se într-o ținută de iepuraș pentru a 79-a aniversare a soțului său, Carl.

Amintim că creatoarea hitului „Jolene” a făcut istorie în 1978 când a devenit prima vedetă de muzică country care a pozat pentru coperta celebrei reviste. Ea chiar a glumit, anul trecut, de ziua ei, spunând că la 75 de ani își dorește să reapară pe aceeași copertă, amintește Daily Mail.

Dolly Parton, dezbrăcată și fără inhibiții

Dolly Parton și-a recreat coperta revistei iconice din 1978 Playboy pentru a 79-a aniversare a soțului ei Carl Dean. Dolly și Carl s-au cunoscut în Nashville și au început să se întâlnească în 1966, când ea avea 18 ani și el avea 21 de ani.

S-au căsătorit doi ani mai târziu, într-o mică ceremonie într-o biserică baptistă din Georgia, fiind prezente doar mama ei, predicatorul și soția sa. Superstarul de muzică country a distribuit, marți un videoclip prin Twitter și Instagram, în care poartă ținuta de iepuraș pe care a îmbrăcat-o și în 1978. Dolly a scris: „Sunt întotdeauna #HotGirlSummer pentru soțul meu, Carl. La multi ani dragostea mea!”

În videoclip vedeta a explicat: „Vă amintiți, cândva, că am spus că voi poza în revista Playboy când am 75 de ani? Ei bine, am 75 de ani și nu mai există revista. Soțul meu a iubit întotdeauna coperta originală a lui Playboy, așa că am încercat să mă gândesc la ceva de făcut care să-l facă fericit. Încă crede că sunt o gagică fierbinte după 57 de ani și nu am de gând să-l scot din asta și sper că și el este de acord cu mine”, a adăugat ea chicotind.

În 1978, Dolly a pozat pentru coperta revistei pentru adulți și, pentru cadoul de ziua lui Carl de acum, a făcut o ședință foto în costumul ei de iepuraș și i-a prezentat o copie înrămată a acelei coperte alături de noua ei copertă. Ea a încheiat videoclipul cu o imagine a ei prezentându-i lui Carl cadoul în timp ce era încă îmbrăcată în celebra ținută.

Sursa foto: Instagram, Dollyparton.com

Ciprian Porumbescu, o iubire imposibilă. Părinții s-au opus unei căsătorii

Recomandarile noastre