Dramă în familia unui fotbalist. I-a murit bebelușul

Dramă în familia unui fotbalist. I-a murit bebelușul
Probabil că nu există  pe lume tragedie mai mare decât atunci când unui părinte îi moare copilul. Un celebru fotbalist tocmai trece prin asta. E sfâșiat.

E o cumplită dramă în familia unui fotbalist celebru, acestuia tocmai i-a murit bebelușul.  Fiica fotbalistului Ashley Cain, Azaylia, a murit la vârsta de opt luni după o luptă sfâșietoare cu leucemia în toată scurta sa viață.  La scurt timp după naștere, fetița a fost diagnosticată cu leucemie mieloidă acută.

Sportivul, în vârstă de 30 de ani, a confirmat duminica tragica știre pe rețelele sociale, scriind: „Odihnă în paradis, prințesă. Te voi ține mereu în inimă până te voi putea ține din nou în brațe în cer”.

Fostul fotbalist Ashley , în prezent vedeta unui reality show, și iubita sa Safiyya Vorajee, în vârstă de 34 de ani, și-au informat în permanență fanii despre starea fiicei lor. Micuța a fost diagnosticată la vârsta de  2 luni. Cuplul a strâns recent mai mult de 1,5 milioane de lire sterline pentru a finanța o călătorie în Singapore pentru un transplant care ar fi fost salvator, dar starea fiicei lor s-a agravat, iar medicii au descoperit tumori pe tot corpul ei.

Azaylia a suferit patru runde de chimioterapie și a fost recent nominalizată la premiul Pride Of Britain de mii de susținători din întreaga lume.

Dramă în familia unui fotbalist

Și mama Azayliei, Safiyya, a distribuit două fotografii în care își îmbrățișează fiica iubită: „Tu ești Îngerul meu; îmi tremură sufletul, RIP prețiosul meu copil, vei fi mereu cu mine ca o amprentă de mână pe inima mea”.

Ashley a scris pe pagina sa GoFundMe un raport detaliat al luptei pentru sănătatea Azayliei. El a transmis că orice fonduri suplimentare primite de cuplu vor fi donate altor familii aflate într-o situație similară. Potrivit NHS, în cazul bolii de care a suferit micuța, leucemia mieloidă,  „tratamentul este extrem de complex și potențial riscant”, dar s-a demonstrat în studii că unii pacienți reușesc să se vindece.

Dramă în familia unui fotbalist. I-a murit bebelușul

La începutul săptămânii, Safiyya a spus că se simte „binecuvântată” să mai aibă o zi cu fiica ei. „Sunt norocoasă să mai petrec o zi cu tine, Azaylia. Fiecare zi este prețioasă pentru tine”, a transmis, într-un clip, mama fetiței, după ce aceasta a suferit o nouă criză, vineri. După acel episod, medicii le-au transmis părinților să se aștepte la ce e mai rău.

Fotbalistul a împărtășit fanilor ultima plimbare cu fetița sa

„Am avut propria noastră mică aventură astăzi, chiar dacă doar mergeam în sus și în jos pe stradă. A fost special! M-am gândit că vom profita la maximum de soare astăzi și vom face o mică plimbare, așa cum au venit asistentele medicale și ne-au spus în această dimineață, pentru a profita la maximum de acest weekend, deoarece Azaylia devine foarte fragilă. La scurt timp după realizarea acestor fotografii, Azaylia a avut o criză.

Ochii i s-au dat înapoi, s-a oprit din respirație și corpul ei a devenit rigid ca o scândură. Am pus-o imediat pe oxigen și am chemat asistenții medicali. După câteva ore de observație atentă, am reușit să o restabilim. Acest lucru s-a întâmplat de câteva ori acum, dar nu devine niciodată mai ușor. Cu toate acestea, ea continuă să lupte! Determinarea ta mă inspiră. Mă impresionezi în fiecare zi. Sunt atât de mândru de tine. Nu-mi pot imagina viața fără tine. Am încredere în tine. Campionul meu. Eroina mea. Te iubesc”.

Ashley a recunoscut că „există multe lucruri pe care nu le vedeți”, întrucât a detaliat recenta încercare într-un clip Instagram joi, în timpul unei alergări de 5 kilometri după ce a simțit „durere, stres și depresie”.

Sursa foto: Instagram

Povestea discretei Zoia Ceaușescu, o victimă a propriei familii. Cine a fost politicianul care i-a frânt inima