Drama lui Ștefan Bănică. De câte ori își strigă fiul pe numne, îi dau lacrimile

Drama lui Ștefan Bănică. De câte ori își strigă fiul pe numne, îi dau lacrimile
E aproape singur pe lume, după ce și-a pierdut fratele într-un sinistru accident. Fratele lui Ștefan Bănică a murit la 25 de ani într-un accident rutier, în anul 2011. Pentru a păstra vie memoria acestui frate, Ștefan Bănică și-a numit fiul cel mic Alexandru. 

S-a gândit să facă un gest deosebit pentru a se simți mai aproape de fratele pe care l-a pierdut. Ștefan Bănică duce pe umeri de ani buni două momente grele care i-au schimbat viața pentru totdeauna. Este vorba destre moartea tatălui și a fratelui său. Artistul a făcut un gest în memoria celui pe care l-a iubit, așa că i-a dat numele celui de-al doilea băiat al lui Alexandru.

Din păcate, Alex a pierit în anul 2011, la doar 25 de ani. „Babanu”, așa cum era cunoscut, se afla într-un vehicul alături de un cel mai bun prieten, scrie site-ul playtech.ro.


Cum se alege carnea pentru friptura la cuptor. Secretele bucătarilor

Lansarea Wonder Woman amânată pentru a 3-a oară. Filmul urmează să apară pe marile ecrane de Crăciun


Șoferul a pierdut controlul volanului. Alexandru a murit atunci, dar prietenul său cel mai bun a scăpat cu viață. Ștefan Bănică și Alexandru Silviu Bănică erau frați doar după tată. Ștefan este rodul iubirii lui Bănică senior cu ziarista Sanda Lișeanu, iar Alex era rezultatul relației cu femeia alături de care seniorul și-a refăcut viața. Fratele lui Ștean Bănică este înmormântat alături de familie la cimitirul Reînvierea, loc în care se odihnesc și alți membrii din familia de artiști.

Ștefan Bănică acuzat de colegi

Amintim faptul că Costin Mărculescu, fost coleg de platou cu Ștefan la renumita peliculă Liceenii, i-a adus acuze grave vizavi de cimitirul ales pentru tatăl său. De asemenea, după moartea Tamarei Buciuceanu din luna curentă, l-a acuzat și de faptul că a mințit în mesajul de după aflarea veștii cu decesul marii actrițe, spunând că nu a iubit-o niciodată pe Isoscel.

„Asta a postat colegul și neprietenul meu ȘTEFAN BĂNICĂ jr. Tanti TAMA despre dispariția marei actrițe TAMARA BUCIUCEANU. EL care nu a iubit-o niciodată și care nu l-a iubit nici pe tatăl său marele actor ȘTEFAN BĂNICĂ senior care nu este la Bellu și care e la grămadă pe o cruce cu alții din familie la cimitirul Reînvierea…..”, spunea Costin Mărculescu.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp