Dua Lipa, obsedată de poșetele acestui designer român. Iată cum a fost surprinsă – Exclusiv

Dua Lipa, obsedată de poșetele acestui designer român. Iată cum a fost surprinsă – Exclusiv
Dua Lipa tocmai a refuzat o ofertă halucinantă din partea organizatorilor Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2022, găzduit în Quatar, care au invitat-o să susțină concertul de deschidere. Pentru același lucru, Rod Stewart, care a fost și el ofertat și a declinat, ar fi primit 1 milion de euro. în schimb, Dua Lipa iese în evidență cu ținutele ei aparte în care alege designeri nu neapărat de la marile case de modă.

Dua Lipa este de-a dreptul obsedată de poșetele unui designer român. Este vorba de Ancuța Sarca, și ar fi bine să îi rețineți numele. Dua Lipa a fost fotografiată recent într-o ținută sport care îi pune în valoare formele, purtând una din poșetele designerului român. Un model între celebra baguette și clutch, de culoare albă.

Cine este Ancuța Sarca

Ancuța Sarca a făcut masterul în Cluj-Napoca, iar în timpul studiilor a mers de două ori pentru internship, în Londra, unde stă și în prezent. Presa de specialitate străină  o numește „o voce inovatoare în domeniul încălțămintei”. Ancuța Sarca imaginează încălțămintea pentru o lume mai sustenabilă, creând hibrizi de sneakers cu toc care vorbesc despre juxtapuneri între masculin și feminin, vintage și modern, sportswear și lux.

Designerul român a debutat în 2019 la London Fashion Week SS20, cu o prezentare susținută de Fashion East. Preluând decupaje de țesături reciclate și deșeuri de materiale, Ancuța Sarca aduce o nouă viață fiecărei piese pe care o creează, utilizând tehnici precum restaurarea și revopsirea în cadrul designului circular. Susținută de Nike în 2020, Sarca a dat o nouă viață sneackers-ilor Nike rămași, reciclându-i și transformându-i în pantofi cu toc.

Mizând pe o abordare ecologică a modei, brandiul româncei oferă o abordare neconvențională și feminină a adidașilor tradiționali. Colecția ei în parteneriat cu Nike cuprinde 100 de perechi unice, cu prețuri de pornire de aproximativ 6 – 700 de lire sterline. Acestea se vând la dublu preț în magazine. Modelele ei inedite s-au viralizat după ce au fost remarcate de Veneda Carter, stilista lui Kim Kardashian. „Pentru orice pasionat de sneakerși, ca mine, pantofii Ancuței Sarca sunt foarte speciali. Tocurile sunt originale, sexy și fun”, a spus aceasta.

În 2020, Cher a postat, pe Twitter, o fotografie cu pantofii Ancuțăi.ulterior, vedeta i-a cerut româncei pantofi realizați după indicații precise. Anul acesta, românca a colaborat cu Nike, pentru o colecție inspirată din sporturile cu motor. Fiecare pereche este denumită după o mașină sport, de exemplu Ferrari roșu sau Lamborghini negru.  Anul acesta celebrul designer a fost nominalizat la 2022 i-a adus Ancuței o nominalizare la premiile Andam Fashion Show, din Franța.

Sursa foto: Instagram