Ciprian Marica are iar probleme. O femeie îi aduce acuzații teribile: „E foarte periculos”

Ciprian Marica are iar probleme. O femeie îi aduce acuzații teribile: „E foarte periculos”
Ciprian Marica, fostul mare internațional român, încă trăiește cu ironiile ce îi sunt aruncate după episodul cu prosopul. Lucrurile acelea au fost tranșate, însă sportivul are în continuare probleme.

O femeie din București îl acuză pe Ciprian Marica (36 de ani) că o hărțuiește. Și nu de  ieri, de azi, ci din 2017. Disperată că nu mai poate scăpa de el, Georgeta s-a adresat presei.

Femeia susține că Ciprian Marica o hărțuiește încă din 2017 ca să își vândă casa, sportivul fiind deranjat de faptul că el locuiește la parter, iar ea deasupra lui, la primul etaj. Pentru a scăpa de vecina nedorită, Marica i-a tot propus femeii să îi vândă lui apartamentul ei, însă aceasta l-a refuzat mereu.

Acum, femeia susține că sportivul a pus la cale mai multe metode prin care să o hărțuiască, în ideea că, în final, o va determina să se mute.  Ciprian Marica, susține reclamanta, chiar i-ar fi pus casa la vânzare. Georgeta susține că Ciprian Marica și-a pus un prieten să închirieze apartamentul pe care îl deține la parter pentru a produce scandal. Tânărul „este foarte periculos”, spune femeia.

Georgeta povestește cum e hărțuită de Ciprian Marica

„Domnul Ciprian Marica, fotbalistul, de când a cumpărat aici, în 2017, mă hărțuiește încontinuu să îi vând. Stăm în aceeași curte, el stă la parter și eu la etajul 1. Eu le-am spus din start că nu le vând, nu au înțeles, iar de atunci se întâmplă numai probleme, numai șicane”, a declarat  Georgeta la emisiunea Acces Direct.

„Mi-a pus casa în vânzare (…) Prin agenție a pus-o la vânzare, vin clienții și întreabă că e casa de vânzare, iar eu habar n-am. Cel mai grav e de două săptămâni de când a închiriat unui prieten de-al lui și care mă hărțuiește încontinuu. E foarte periculos, sunt recalcitranți, s-au luat la bătaie zilele trecute. Cred că a fost pus special”, a mai spus femeia.

Fotbalistul e tranșant: „Nu am stat niciodată de vorbă cu doamna”

Ciprian Marica a reacționat imediat la acuzațiile aduse. Fostul internațional neagă totul. „A stat vreodată de vorbă cu mine? Mă cunoaște din altă parte decât de la televizor? Care e speța că eu nu sunt implicat în chestia asta. Acum jumătate de oră l-am sunat pe tata să văd de ce e vorba. Nu am stat niciodată de vorbă cu doamna, nu știu despre ce e vorba. E o problemă a părinților mei care nu cred că e de ordinul televizorului, ce treabă are cu mine?”, a spus Marica pentru sursa mai sus citată.

Lunile trecute, Ciprian Marica a intrat într-un conflict imens și cu finul, fostul mare tenismen Ilie Năstase, fosul număr 1ATP. Acesta din urmă l-a dat în judecată pe fotbalist, pentru că l-a exclus din fundația „Ilie Năstase” și pentru că i-ar fi falsificat semnătura de 22 de ori.

Sursa foto: Acces Direct

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre