După muzică și mușchi, Randi se apucă de cozonaci

După muzică și mușchi, Randi se apucă de cozonaci
„Timpul petrecut alături de familie e cel mai prețios cadou de sărbători”, spune muzicianul Randi. „Jumătatea” cu mușchi din Morandi e plină de surprize.

După muzică și mușchi, Randi se apucă de cozonaci. Îi va prepara chiar el pentru Paști. Chiar dacă nimeni nu credea, se pare că artistul e specialist în acest lucru. Și nu de ieri, de azi. Ci de ceva timp. Acum se pregătește să învețe să facă și pască. Randi a trecut printr-o transformare fizică impresionantă. Dacă la începutul carierei era slăbuț și firav, acum are un trup de invidiat, bine tonifiat și plin de mușchi. Cozonacul și salata de boeuf l-au ajutat să ajungă aici.

De ce iubește Randi cozonacii

Cozonacul rămâne preparatul vedetă al sărbătorilor în familia Ropcea, fie că e Crăciun, fie că este Paște. iar Randi așteaptă cu mare bucurie nu doar să îl mănânce, dar să îl și pregătească.

„Dat fiind faptul că noi nu am crescut cu ideea de Iepuraș care aduce cadouri, pot spune că acesta a fost Iepurașul nostru. Copilul din mine nu a plecat niciodată și își cere tributul! Mirosul acela de cozonac în cuptor, străbunica mea care freca aluatul și felul în care, nemaiavând răbdare, rupeam din el fierbinte, acestea sunt cele mai frumoase și vii amintiri”, spune artistul Famous Production. El consideră că timpul alături de familie e cel mai prețios cadou dintre toate.

Dacă în copilărie bucătăria era doar popasul de alimentare rapidă, ca apoi să se bucure de libertatea vacanțelor petrecute afară de dimineața până seara, acum el este un ajutor nelipsit la prepararea diverselor mâncăruri, cum ar fi cozonacul și salata boeuf, pe care însă o consumă cu măsură.

Anul acesta Randi prepară cozonaci și pască

În acest an, Randi se ambiționează să învețe chiar ceva nou, să facă un produs pe care îl declară singurul rival al cozonacului, pe lista preferințelor: pasca. „Am descoperit pasca abia pe la 18 ani și m-am îndrăgostit iremediabil. Nu știu exact cum se face, dar aș vrea foarte mult să învăț”, declară artistul.

Trucuri pentru cel mai bun cozonac de Paște. Rețeta lui Chef Cătălin Scărlătescu