Ediția „Bravo, ai stil!” de sâmbătă seară se lasă cu scandal. Fanii, revoltați de Rux: „Blasfemie!!!”

Ediția „Bravo, ai stil!” de sâmbătă seară se lasă cu scandal. Fanii, revoltați de Rux: „Blasfemie!!!”
Primul Crăciun prins de show-ul Bravo, ai stil! a fost unul foarte reușit, însă a avut și un moment care a intrigat fanii. Dacă pe toată durata emisiunii s-au perindat copii care au cântat colinde într-un mod dumnezeiesc, la momentul lui „Rux Opulență” spiritul Crăciunului a fost distrus. O spune chiar ea.

Nonconformistă și efervescentă, Rux Opulență a tulburat sărbătoarea de Crăciun, spun fanii pe paginile de Instagram ale concurentelor și ale emisiunii. Rux a dorit să șocheze și să reinterpreteze în materie de fashion, dar și de număr artistic, pe celebrul personaj Grinch – cel care a furat Crăciunul.

Ținuta lui Rux a fost una de poveste – în care, evident, ar fi interpretat un personaj negativ, cu un sân descoperit. Din punctul acesta de vedere, ținuta ei a fost „prea vulgară” pentru a fi etalată în prezența zecilor de copii care au cântat în platou – spun criticii în mediul online.

Supărarea fanilor a culminat însă la momentul artistic prezentat de influențeriță: S-a pus pe distrus pomul de Crăciun.

Pe o melodie a celor de la The Prodigy, Rux a dat de pământ cu un brad împodobit, distrugând globurile și șutând cutii cu cadouri.

Ținuta și momentul au fost punctate cu 5 stele din partea lui Maurice Munteanu, 5 din partea Ralucăi Bădulescu și 4 din partea lui Tibi Clenci. Rux a susținut că numărul artistic o caracterizează, deși, pe de altă parte, ea se consideră o fire sensibiliă.

Bella Santiago, performanță incredibilă la Bravo, ai stil! Celebrirites

Deși cântăreața Bella Hadid a intrat recent în competiție, artista se află la un pas să o detroneze pe Ruxi. A luat 5 steluțe pe line în această gală, iar punctajul a pus-o pe primul loc, alături de Rux.

Iubita lui George Burcea, Viviana Sposub, se află pe locul al doilea în clasament. Raluca Dumitru, fosta concurentă de la Survivor România 2021, se află pe următorul lor. Amna se află pe ultimul loc din clasament. Cântăreața a reușit să obțină doar șase steluțe.

Victor Slav a cântat în premieră

O altă parte interesantă a show-ului a fost momentul artistic muzical: Victor Slav a interpretat “White Chirstmas”, alături de foste concurente ale “Bravo, ai stil! – Oana Radu, Deea Codrea, Alexandra Ungureanu, Roxana Nemeș și Gina Chirilă.