Căsătoria Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda a fost una cu adevărat spectaculoasă. Ce fac acum cei doi.

Edward Sanda, cel mai harnic băiat. Ce l-a învățat mama soacră

După căsătorie, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au plecat într-o lună de miere binemeritată. Cei doi s-au simțit extraordinar în Italia, dar a venit timpul să se apuce și de treabă. Și pentru că toată lumea e extrem de curioasă să știe cum sunt, îndrăgostiții au vorbit despre viața de după căsătorie.

Cleopatra Stratan a mărturisit că soțul ei este cel mai harnic băiat pe care l-a cunoscut vreodată și că îl adoră pentru că o completează foarte bine. Pe de altă parte, cei doi au spus că nici nu se pune problema ca cei doi să ”stea la cratiță”, așa cum au tot spun răutăcioșii.

 

Soacra e pasionată de dulciuri

În altă ordine de idei, Edward Sanda a vorbit și despre faptul că soacra lui e pasionată de dulciuri și l-a învățat și pe el să facă câteva ceva.

”De la mama soacră am învățat să mănânc. Și un pic și să fac dulciuri. Pentru că ea e pasionată de făcut dulciuri. Dar nu mă bag eu, adică mai ajut cu ceva, cu o făină. Dar ea știe să facă cel mai bine. În schimb, soacra ei ne face cele mai bune sarmale”, a spus Edward.

Cleopatra Stratan a lămurit și problema unei posibile sarcini

Mai mult, Cleopatra a ținut să infirme faptul că ar fi însărcinată, subiect pe care internauții l-au tot ținut deschis pe conturile de socializare.

”Se aude că ești însărcinată” i-a spus un internaut, Cleopatrei Stratan. Frumoasa soție a  lui Edward Sanda a pus punctul pe I și a lămurit toată situația, ca să nu mai existe nici un fel de supoziții. „Doar se aude, credeți-mă”, a replicat bruneta.

Sursă foto: instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp