Efectele pandemiei asupra copiilor. Întâlnire online cu un psiholog

Efectele pandemiei asupra copiilor. Întâlnire online cu un psiholog
Pandemia ne-a schimbat total viața. Dar ce efecte are asupra copiilor? Participați și voi la o discuție deschisă pe acest subiect. Eveniment organizat de Teatrul ”Ion Creangă”.

Viața noastră a fost ”dată peste cap” din cauza pandemiei. Dar ce efecte are asupra copiilor? Participați și voi la o discuție deschisă pe acest subiect. Eveniment organizat de Teatrul ”Ion Creangă”.

Întâlnire online despre efectele pandemiei asupra copiilor

Ne plângem că nu prea mai ieșim din casă, că se face școală online. Copiilor le lipsește doamna învățătoare, profa de Română și colegii cu care se jucau în pauze.

Cum putem gestiona mai bine emoțiile și nevoile copiilor noștri în această perioadă solicitantă?

Cum putem face față mai ușor dificultăților pe care le-am întâmpinat ca părinți în ultimele luni de zile?

De la transformările neașteptate de comportament ale celor mici, la adaptarea impusă, la o nouă rutină?

Sunt întrebări la care va răspunde psihologul și psihoterapeutul Lorena Diaconescu, într-un dialog  cu voi, organizat de Teatrul ”Ion Creangă”.

”Te invităm să aflăm împreună în cadrul unei sesiuni speciale de discuții „Întâlnire #online: Efectele pandemiei asupra copiilor”, care va avea loc live, pe Facebook, duminică, 31 ianuarie, ora 17:00.

Eveniment organizat de Teatrul ”Ion Creangă”

Discuția va fi moderată de psihologul și psihoterapeutul Lorena Diaconescu.

Întâlnirea își propune să ofere răspunsuri, sfaturi și soluții, îmbinând teoria din terapie și psihoterapie strategică cu informațiile din practică.

„E bine să știm că noi, adulții, ar trebui să îi protejăm pe copii nu de realitatea pe care o trăim azi cu toții, ci de încărcătura emoțională pe care uneori o manifestăm de față cu ei și, fără să ne dăm seama, o transferăm și pe umerii lor. Nu trebuie să le ascundem faptul că ne aflăm într-un context dificil, dar e bine să le vorbim pe înțelesul lor, să construim scenarii posibile acceptabile. Cum putem face acest lucru, vom afla în cadrul întâlnirii”, spune Lorena Diaconescu.

Urmărește întâlnirea online și nu uita să verifici pagina evenimentului TIC PITIC – Zilele Small size, pentru a fi la curent cu toate activitățile programate de Teatrul Ion Creangă online în weekendul 29-31 ianuarie.


Premieră în pandemie. Teatrul Național din Timișoara transmite online

Antonia fără filtru! Ce lecții oferă comunității sale din online

Recomandarile noastre