Elena Udrea, văzută ca o Vrăjitoare de 3 milioane de români

Elena Udrea, văzută ca o Vrăjitoare de 3 milioane de români
Dacă Dan Negru pe primul loc de Revelion, la mare distanță, nu mai este o surpriză de... 21 de ani, interesant este ce s-a întâmplat pe pozițiile următoare. Dar la fel de interesant e cum a ajuns Elena Udrea Vrăjitoare pentru 3 milioane de români.

Momentul serii la Revelionul Starurilor 2021, de la Antena 1 a fost Vrăjitoarea Elena Udrea,  una dintre cele 12 măști ale nopții dintre ani. Fostul ministru a avut o apariție incredibilă, de nerecunoscut: cu batic, nas imens și cârn, cu neg pe el. O vrăjitoare autentică. Dan Negru, realizatorul show-ului, a povestit, pentru Pagina de media cum a convins-o pe Elena Udrea.

„Prima dată l-am sunat pe soțul doamnei Udrea, apoi am discutat toți. Am sunat-o pe doamna Elena Udrea, care la început a fost sceptică. La un moment dat, i-am trimis măștile și textul. A durat ceva până s-a hotărât, dar a avut încredere”, spune prezentatorul Antena 1, care adaugă că Udrea „a avut simțul umorului când a aflat că e vrăjitoare, a gustat gluma”. În alte Revelioane au apărut Traian Băsescu, Gabriela Firea, Sorin Oprescu, invitați care au crescut notorietatea programului.

1 român din 3 s-a uitat la Revelionul lui Dan Negru

Cum știm de 21 de ani, emisiunea lui Dan Negru e pe primul loc de Revelion, la mare distanță de orice alt show. Interesant este ce s-a întâmplat pe pozițiile următoare: locul al doilea pentru România TV la nivelul întregii țări și la orașe, dar și intrarea în Top 5 a postului public TVR 1, care au avut Revelion cu Mugur Mihaescu – Garcea, Radu Pietreanu și Dan Bittman.

Cu vârfuri care au ajuns la aproape 3,6 milioane de români, Revelionul lui Dan Negru a fost de câteva ori peste locurile următoare. Cota de piață – peste 30%, dovedește că unul din trei români care se uita la televizor în noaptea dintre ani era pe Antena 1. La minutul de aur, care s-a înregistrat la ora 23:05, 3.577.000 de români urmăreau Revelionul Starurilor 2021 cu Dan Negru, pe Antena 1, cifrele înregistrate fiind de 20.3 puncte de rating și 41.3% cota de piață.

Cum s-au bătut în audiențe televiziunile din România

Rating național

1. Antena 1 – 14,4
2. Romania TV – 5,1
3. Kanal D- 3,4
4. Pro TV – 3,3
5. TVR 1 – 2,9

Rating național, la miezul nopții

1. Antena 1 – 16,7
2. Romania TV – 6,5
3. Kanal D- 4,2
4. Pro TV – 3,7
5. Antena 3 – 3,1

Sursa foto: Antena 1

Povestea diamantului „neprețuit” despre care nimeni nu știe unde este

Recomandarile noastre