Ema Uta a dat cărțile pe față. Iubita lui Alex Bodi a spus ce nu a știut nimeni despre relația cu afaceristul

Ema Uta a dat cărțile pe față. Iubita lui Alex Bodi a spus ce nu a știut nimeni despre relația cu afaceristul
Au trecut câteva luni de când Ema Uta și Alex Bodi formează un cuplu frumos și invidiat de alții.

Alex Bodi a renunțat la toate aventurile. Are lângă el ce își dorește, pentru că Ema Uta face cât 100 de femei, e de părere acesta.

Ema Uta a dat cărțile pe față. Iubita lui Alex Bodi a spus ce nu a știut nimeni despre relația cu afaceristul

Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, Ema Uta a făcut dezvăluiri incredibile despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Alex Bodi. Și a explicat totodată și de ce la început l-a ținut în șah pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

În plus, vedeta spune că s-a supărat foarte mult când a auzit ce a comentat despre ea un prezentator, care a afirmat că ar face orice doar pentru a se promova. E vorba despre Dan Capatos, care a spus că Ema stă atârnată de gâtul lui Bodi, la propriu. Lucru total neadevărat, a spus makeup artistul, care a subliniat că lucrează de la 16 ani în industria machiajului și niciodată nu a avut nevoie să iasă în evidență prin vreo relație cu vreun bărbat renumit.

„Ce m-a deranjat foarte tare a fost când m-a jignit un om de televiziune”

„Multe lucruri care s-au scris au fost neadevărate, mai ales descrieri legate de persoana mea. Accept o critică venită din răutate, poate din frustrare sau alte motive… Ce m-a deranjat foarte tare a fost când m-a jignit un om de televiziune. Eu cum sunt discretă și cu bun simț… M-a descris ca și cum eu aș face multe acțiuni din disperare.

Consider că ar trebui să stau în spatele camerei și să iasă pe micul ecran doar machiajele mele. Nu aș putea să spun că mă dă în vânt că sunt în lumina reflectoarelor, dar nu am ce face”, a declarat Ema Uta la Kanal D.

„Am văzut ce fel de persoană e, de fapt”

Pe de altă parte, Ema a vorbit și de începuturile relației sale cu Alex Bodi. Blonda a afirmat că a fost reținută la început. A făcut un pas înapoi, pentru că nu știa cât e adevărat era ce se vorbea despre accesele sale de violență. De asemenea, ea a spus că l-a cunoscut pe Bodi la un restaurant unde când Loredana Groza. Erau la mese diferite, iar Bodi la scurt timp după ce a văzut-o, i-a scris pe instagram.

„Am fost destul de reticentă, dar după ceva timp de când am lăsat o perioadă să-l cunosc mai bine. Au trecut cam 8 luni de când l-am cunoscut. Am văzut ce fel de persoană e, de fapt. Am închis ochii la ce se spunea despre el. (…) Eram la o cântare de-ale lui Lori, la un restaurant din București.

El mi-a dat un mesaj pe Instagram. Am auzit că este și el acolo. În timp ce eram în restaurant am văzut mesajul. M-am dus la baie și când am ieșit era acolo. Ne-am intersectat privirile. Mă uitam, el se uita la mine. Atunci nu am vorbit absolut nimic. Cum să nu-ți placă de el? E un bărbat bombă”, a povestit Ema. Chiar dacă îi merge bine pe plan amoros, Alex Bodi este cercetat intr-un dosar de trafic de persoane și substanțe interzise.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre