Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu pregătesc nunta! Apropierea dintre ei e șocantă

Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu pregătesc nunta! Apropierea dintre ei e șocantă
O cunoscută vedetă din România a șocat cu declarațiile sale. Coregraful Emil Rengle încă nu s-a hotărât dacă se va căsători cu o femeie sau un bărbat! Și ca să fie tacâmul complet, fostul luptător Cătălin Zmărăndescu îi e tot mai apropiat...

Emil Rengle, unul dintre cei mai cunoscuți dansatori și câștigătorul celui de-al optulea sezon al emisiunii „Românii au talent” și-a sărbătorit împlinirea celor 32 în Centrul Vechi, dând o petrecere de zile mari, relatează cancan.ro.

Alături i-au fost oameni dragi, printre care Mimi, Lino Golden și Cătălin Zmărăndescu. Cu acesta, Emil Rengle a legat o prietenie pe viață, experiența trăită în jungla „Survivor” ajutându-i să găsească limbajul comun pentru a deveni cei mai buni amici. De ziua sa, coregraful a mărturisit că dorește să își întemeieze o familie, însă, deocamdată nu s-a decis dacă va fi o femeie sau un bărbat.

„Sincer vorbind, îmi doresc foarte mult să am familie, așa că indiferent dacă voi fi cu o femeie sau cu un bărbat, când voi alege partenerul, cu siguranță îmi voi forma o familie. Fie că vom adopta copii, dacă voi fi cu un bărbat, fie că voi face copii cu o femeie, sau că voi trăi într-o relație deschisă, poate, care nu ține doar de un cuplu, ci de oameni mai mulți implicați, cu siguranță nu voi ține cont nici atunci de ce a creat societatea ca regulă. O să îmi ascult inima și o să aleg când simt că e momentul potrivit. Deocamdată nu s-a întâmplat acest lucru!”, a declarat Emil Rengle pentru cancan.ro.

„Eu o să fiu nașul tău, indiferent cu cine!”

Prietenul său, Cătălin Zmărăndescu a promis că va fi alături de el ca și naș, dându-i binecuvântarea, indiferent de alegerea pe care o va face.

„Am zis așa, când te hotărăști să te însori, indiferent cu cine, vii prima oară și mă întrebi dacă vreau să te nășesc! Eu o să fiu nașul tău, indiferent cu cine! Să ai parte de o pereche frumoasă, fată și băiat (n.r: copii), indiferent cu cine!”, a povestit luptătorul.

La rândul său, Emil Rengle a rămas suprins de această propunere și a precizat că acest lucru l-a emoționat, mai ales că a venit de la un om “cu care am trăit un roller coaster de experiențe faine, neplăcute, certuri, împăcări. Dar tocmai asta a făcut ca relația noastră să devină una completă” .

Făcând referire la experiența  „Survivor”, Rengle a spus că tot ce a trăiat acolo l-a schimbat radical.

„Statul acela singur cu gândurile tale te face să realizezi ce e important în viața ta și ce e nou. Realizezi că nu are sens să trăiești pentru alții, pentru părerea altora, pentru că o singură viață avem și cel mai frumos e să o trăiești așa cum simți tu!”, a explicat tânărul.