Este cel mai prețios lucru al lui. Zanni l-a luat și la Survivor România

Este cel mai prețios lucru al lui. Zanni l-a luat și la Survivor România
Nu se dezlipește de acest lucru, chiar dacă amintirile îl copleșesc. La ce nu renunță Zanni niciodată.

În sufletul lui, tot copil va rămâne. Zanni a avut o viață foarte tristă și a păstrat un obiect luat de la tomberonul de gunoi.

Este cel mai prețios lucru al lui. Zanni l-a luat și la Survivor România

Marele câștigător Survivor România 2021 a trecut prin momente cumplite, dar este un învingător. Zanni nu poate uita niciodată cum a fost dat afară de la casa de copii, când avea doar 14 ani. Invitat în cadrul primului podcast moderat de Alex Velea și Antonia, Zanni i-a surprins pe toți cu un moment înduioșător. Tânărul a afirmat că nu renunță la o  valiză roșie. Femeia care l-a crescut, mama Teo, a găsit-o la coșul de gunoi și i-a dat-o.

„Când m-am certat cu mama, s-a dus la tomberon, a găsit valiza aia și mi-a dat-o”

„Le-am zis să aibă grijă de bagajul meu. E valiza pe care am găsit-o la tomberon în urmă cu opt ani de zile. Când m-a dat mama afară, când m-am certat rău de tot și ne-am despărțit într-o notă super nasoală, ne-am jignit, ne-am înjurat. Mi-a zis că nu vrea să mă mai vadă niciodată.

Când m-a dat afară, știu că nu aveam prea multe trolere și s-a dus ea la tomberon și a găsit valiza aia și mi-a adus-o așa. Eu țin minte perfect, ea dacă ar vedea materialul ăsta… Multe lucruri pe care am vrut să i le amintesc și cred că uneori îi este rușine sau câteodată se simte vinovată. Și eu am avut partea mea de vină, nu am fost un copil cuminte.

Mi-a adus valiza aia de la gunoi și mi-a zis „O iei p-asta, dacă nu, alta nu am să îți dau”. Am întrebat-o de unde e și mi-a zis că de la gunoi. Mă simțeam jignit că e de la gunoi și am vrut să mă cert cu ea pe tema asta, dar îmi plăcea prea mult. O am și în momentul de față”, a declarat Zanni, cu durere în suflet.

Sursă foto: wowbiz, cancan

 

 

 

Recomandarile noastre