Exclusiv. Cineva îi cântă serenade Lidiei Buble. Iubitul a plecat în Spania, iar artista a rămas cu amintiri

Exclusiv. Cineva îi cântă serenade Lidiei Buble. Iubitul a plecat în Spania, iar artista a rămas cu amintiri
Lidia Buble este o  cântăreață de succes, iar ultimele piese lansate  au prins imediat la public. Fanii ei abia așteaptă să mai scoată melodii noi. În plus, Lidia a promis un album.

În aceste momente, Lidia Buble este singură. Iubitul ei Harlys Beccera a plecat în Spania. Îi simte lipsa, dar se hrănește cu amintiri și cu dialogurile cu el prin videocall. Ea cântă, și o face remarcabil, dar știți cine-i cântă serenade Lidiei? Ei bine și-a găsit cavalerul cu suficient talent încât să nu se dea în lături de la concerte nocturne și nu numai.

Când au fost în excursie prin țară, înainte să ajungă la Castelul  Bran, Lidia Bubble și iubitul ei au luat masa într-un restaurant superb al unei pensiuni unde au rămas peste noapte. Acolo a fost un prim moment de serenadă în care cunoscutul actor spaniol s-a apucat, spontan, să îi cânte la pian iubitei sale.

Exclusiv. Lidia Buble și-a supus iubitul la testul suprem. Cum l-a comparat cu Răzvan Simion

Dar acesta nu știe să cântă doar la pian. Harlys Becerra cântă foarte frumos inclusiv la chitară. Asta se poate vedea din postările pe care le face ocazional pe rețelele de socializare. A arătat cât talent are în perioada în care Lidia a fost la el în vacanță, în Spania. Din înregistrările de atunci am putea zice că se descurcă admirabil și cu percuția.

Cine-i cântă serenade Lidiei Buble

Acum, când a fost vizitată de iubitul ei în România pentru prima oară, Lidia avut parte și de altă serenade. Nu s-a putut abține și a dezvăluit tratamentul special de care s-a bucurat acasă. „Cine cântă sub duș?”, a fost întrebarea lansată de frumoasa cântăreață în mediul online.

Lidia Buble și a filmat ușa de la baie ca să putem auzi cu toții cat de frumos cânta în timp ce se spală iubitul ei. „Am concert acasă”, a dezvăluit aceasta.

Exclusiv. Lidia Buble promovează puternic bucătăria românească. Iubitul său spaniol a cunoscut răsfățul

Așa cum am mai scris, Harlys Becerra se străduiește acum să învețe românește și chiar să scrie în această limbă. El a fost motivat dincolo de iubirea pe care o împărtășește cu noua sa iubită și de modul în care a fost primit, cu brațele deschise, în familia acesteia.

Sursa foto / video: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri