Exclusiv. Clipe grele pentru Lidia Buble. A așteptat ore în șir medicul la camera de gardă

Exclusiv. Clipe grele pentru Lidia Buble. A așteptat ore în șir medicul la camera de gardă
Acum două săptămâni Lidia Buble anunța că e pregătită să devină mamă și chiar că a ales numele fiicei sale. Între timp, artista trece prin momente cumplite.

Lidia Buble trece prin cele mai grele clipe, ea a ajuns la medic și a așteptat ore în șir în camera de gardă. Vedeta a dezvăluit că și-a anulat întreg programul, pentru a sta alături de această ființă dragă.

„Bubbly se pare că vrea să mă pregătească pentru rolul de mămică. Nu s-a simțit prea bine astăzi, și am venit cu el să îi fac niște analize. Să dea Dumnezeu să fie bine. Stau de mai bine de o oră și ceva și aștept. Sunt cu sufletul aici efectiv (n.r. în gât). Cei care aveți animale de companie mă înțelegeți. Aveam o zi full, cu niște întâlniri foarte importante, dar, pentru că acest „copiluț” pe care îl am nu se simte bine, am lăsat tot, tot. Tot. Pentru Bubbly până în pânzele albe!”, a mărturisit vedeta, îngrijorată.

Bubbly este un cadou de la Răzvan Simion

Lidia Buble, și-a adus acasă cățelul, un pomeranian alb, pe nume Bubbly, un cățel pe care l-a primit, încă de pui, de la fostul ei iubit, Răzvan Simion. Iar la despărțire, „copilul a rămas cu mama”, cu s-ar putea spune. O vreme, „mama” l-a trimis pe cel mic la „bunici”, în Hunedoara, dar, de câteva luni, l-a luat înapoi, în noul ei apartament din București.

Ea nu prididește să posteze imagini drăgălașe cu animalul ei de companie. Lidia Buble este o artistă care nu-și refuză niciun capriciu, iar același lucru este valabil și pentru patrupedul ei, Bubbly. Vedeta își răsfață câinele și îl ține numai în puf. Recent Lidia Buble a postat recent un clip pe rețelele de socializare în care îl duce pe micuțul ei patruped la veterinar, întrucât a mai avut  și în trecut câteva probleme de sănătate.

„Oameni buni, eu nu mai pot cu ființa asta. Sunt disperată după ea și o iubesc de nu mai pot”, a mărturisit Lidia Buble despre Bubbly, cățelul ei cel alb.

Sursa foto / video: Instagram