Lidia Buble e supărată foc, ceea ce i s-a întâmplat nu credea că îi va fi dat să trăiască. Vedeta are o viață destul de agitată, mai ales că lucrează intens la noul său proiect muzical. Deși e amatoare de restaurante cochete, sunt momente în viața ei când nu are timp de așa ceva și trebuie să se descurce. Caz în care exact ce face oricine, apelează la fast food. Chiar dacă e ceva sănătos, tot mâncare rapidă se cheamă că e.

Lidia Buble, supărată foc

Vedeta a dezvăluit ce s-a întâmplat ieri. În grabă, pentru că nu apuca să mănânce stând la masă, și-a cumpărat o salată. A optat pentru acest fel de mâncare, gândindu-se că e sănătos și gustos. Chiar a apelat la un brand cunoscut care oferă doar salate în  marile orașe din România. Însă rezultatul nu a fost nici pe departe cel căutat.

Lidia Buble a rămas flămândă. Și a explicat de ce. Ea și-a pus în temă fanii, pentru a nu repeta greșeala ei, într-o postare la Story, pe Instagram.

„Vedeți salata aceasta? A fost aproape 40 de RON. Dar eu ceva mai prost n-am mâncat în viața mea! Deci ton cu un gust mai rău și tot, salata, legumele ofilite, e rău de tot. Nu se poate mânca deloc”, a dezvăluit Lidia Buble.

Mai zilele trecute, vedeta dezvăluia frumusețile gastronomiei românești iubitului ei, actorul spaniol Harlys Becerra, pe care l-a prezentat părinților, apoi l-a dus într-o excursie prin țară. Cu această ocazie a mâncat, alături de iubitul său, cele mai gustoase și consistente feluri de mâncare. Caloriile s-au adunat la numărătoare și cu cele din deserturi, astfel că era de la sine înțeles că Lidia a trecut pe un meniu mai dietetic. Doar că nu a avut noroc cu alegerea făcută.

Sursa foto: Instagram