Exclusiv. Mădălina Ghenea a ajuns la spital de Paști. Imagini video

Exclusiv. Mădălina Ghenea a ajuns la spital de Paști. Imagini video
Câteva luni, Mădălina Ghenea s-a aflat în Malta, acolo unde a filmat cel mai nou film al ei, un thriller cu droguri și rechini, Deep Fear. Filmările s-au încheiat înainte de paști, iar vedeta a plecat cu fetița ei în vacanță.

Mădălina Ghenea a petrecut sărbătorile pascale în Dubai, alături cu fiica ei, Charlotte. Aici vedeta, epuizată după lunile de filmare  în care a îndurat temperaturi extrem de reci, fiind nevoită să intre și în apa rece ca gheața, s-a resimțit. După o primă zi de căldură, vedeta, epuizată, a ajuns la spital, acolo unde i s-au făcut perfuzii. Starea Mădălinei Ghenea a fost restabilită în câteva ore, iar apoi aceasta s-a putut bucura de vacanta la care a visat în toate lunile de filmare în Malta.

Venirea în Dubai, unde, de altfel,  vedeta a început filmările la  Deep Fear, a fost necesară și pentru că vedeta a mai avut niște obligații contractuale pentru promovarea filmului. A fost, așadar o vacanță „lucrativă” dar de care s-au bucurat nespus, atât Mădălina cât și fiica ei.

De altfel, micuței i-a plăcut să stea în lumina reflectoarelor din camera de hotel și a fost peste poate de încântată văzând că iepurașul  le-a găsit pe ea și mămica ei tocmai în Dubai, așa că le-a lăsat cadourile dorite. Ei i-a adus exact jucăriile pe care le aștepta, în timp ce mami a primit cadouri de la Christian Dior.

Mădălina a ajuns însă la spital, după doar o zi petrecută în Dubai. Ea a povestiot că a avut cel mai mare sprijin de la fiica ei, Charlotte.

Mădălina Ghenea a trebuit să dea explicații din vacanță, despre pensia alimentară

Tot în această vacanță de Paști în care și-a permis să se răsfețe cu burgeri și cartofi prăjiți, după cum le-a arătat fanilor, Mădălina Ghenea a avut parte de un al doilea incident neplăcut. Ea a fost nevoită să dea explicații publice legate de faptul că trăiește din munca ei, că nu e întreținută de tatăl fiicei sale, iar apartamentul luxos pe care îl ocupă în Milano e închiriat de ea, fără niciun ajutor extern.

Mădălina Ghenea și tatăl fetiței lor Charlotte, nu au rămas în relații foarte bune. Copila a rămas în grija mamei, iar milionarul îi plătește o pensie alimentară de doar 1.500 de euro.

Dezvăluirea a făcut-o Mădălina Ghenea. Actrița s-a enervat când a citit un articol din presa românească unde se suținea că fostul ei partener a cumpărat un apartament în Italia pentru fiica lor. „Minciuni!”, a răbufnit Mădălina Ghenea. „Iar aberați! Nu am primit absolut nimic de la nimeni, plătesc singură chiria la Milano, nu plătește nimeni pentru mine. Charlotte primește 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei!”, a dezvăluit ea.

Sursa foto – video: Instagram