Exclusiv. O nouă imagine emoționantă cu fiul cel mic al lui Reghecampf. Iată ce face micul Liam Reghecampf

Exclusiv. O nouă imagine emoționantă cu fiul cel mic al lui Reghecampf. Iată ce face micul Liam Reghecampf
Antrenorul Universității Craiova nu își mai încape în piele de bucurie după ce, zilele trecute, a devenit, pentru a treia oară în viață, tată. I s-a și urat să aibă spor, să îl întreacă pe Cristi Borcea la făcut copii.

Pe 19 mai, Laurențiu Reghecampf a devenit tatăl celui de-al treilea fiu care îi va duce numele mai departe. Micul Liam a venit pe lume de dimineață, la ora 7.44, cântărind 3.440 kilograme la naștere și având o lungime de 49 cm. Fericitul tătic a anunțat că iubita sa și copilul sunt bine. După ce a înștiințat lumea de fericitul eveniment, el și iubita sa, Corina Caciuc, au fost ocupați să se bucure de minunea lor.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf le-a arătat astăzi prietenilor cât de gingaș îi cuprinde puiul degetul.

Numele copilului păstrează inițiala tatălui și a fraților săi

Și în cazul celui de-al treilea fiu, Reghecampf a optat pentru un prenume care începe cu aceeași literă ca și al său. Pe fiii săi în cheamă Luca și Laurențiu jr., iar pe ultimul născut, Liam. Numele de băiat „Liam” este la origine un nume irlandez, folosit astazi foarte des de englezi, și are semnificatia de protector neînfricat, se arată pe siteurile de specialitate.

Urarea lui Reghe pentru cel de-al treilea fiu al său, la naștere, a fost să aibă noroc, dragoste și împlinire.

Una dintre fiicele Anei Prodan, Sarah, i-a urat tăios lui Reghe să stea alături de copilul său: „Măcar pe el să-l crească! Se plictisește repede”, a spus tânăra.

Războiul între Anamaria și Reghe continuă

Divorțul lui Laurențiu Reghecampf de Anamaria Prodan continuă, la tribunal, cu scandal. Disputa este în jurul fiului lor, Laurențiu jr., care are acum 13 ani. Apărătorul Anamariei Prodan trebuie să facă orice e posibil pentru ca mama să obțină custodie exclusivă asupra lui Bebeto, în timp ce Reghe vrea custodie comună.

„Nu am cerut custodia lui Bebe, a cerut doar să fie custodie comună. Am cerut să locuiască împreună cu mama lui pentru că așa este normal. Fiind încă minor, cred eu, așa este normal. Bine-înțeles, dacă el își dorește să vină la mine poate să o facă când vrea, când dorește”, a declarat în acest sens Laurențiu Reghecampf.

Sursa foto: Instagram