Ce soț bun și surprinzător s-a făcut fostul Elenei Băsescu. Diferențele se văd

Ce soț bun și surprinzător s-a făcut fostul Elenei Băsescu. Diferențele se văd
Dacă s-ar institui un premiu pentru cel mai bun și surprinzător soț din lume, acela care își răsfață la maxim consoarta și e atent mereu la detalii, premiul ar putea ajunge la Bogdan Ionescu, alias Sida.

Fostul ginere al lui Traian Băsescu, cel care l-a făcut pe acesta bunic de două ori, inclusiv cu un nepoțel care îi poartă numele, s-ar califica de departe, fără probleme la categoria de „soț model”. Bogdan Ionescu a devenit un maestru al răsfățului, iar femeile nu pot decât să o invidieze sincer pe frumoasa lui soție, turcoaica Sheila.

Sheila și-a celebrat ziua de naștere, drept pentru care a fost dusă de soțul ei într-un city-break. Cei trei, pentru că i-a însoțit și micuța lor, recent creștinată, Marie Annelise, au ajuns în Larnaca, în Cipru. Cazați aproape de cer, într-un hotel de lux, aceștia au început sărbătoarea acolo. Au urmat două mese surpriză la restaurante de lux, prosecco și multă dragoste. Și mesajul plin de iubire: „La mulți ani, soția mea”.

Atent la fiecare detaliu, Bogdan Ionescu s-a asigurat că jumătatea sa are parte inclusiv de o lumânare în care să sufle la miezul nopții, pentru a-și pune în gând o dorință care sigur se va împlini, așa cum se întâmplă cu toate dorințele aniversare.

Cât a plătit Bogdan Ionescu pe șampania cu sticla din aur, ca să își răsefețe soția

Șirul petrecerilor a continuat, în București, unde Sheila a fost celebrată cu cea mai scumpă șampanie. Pentru fericitul eveniment, și știind ce gusturi rafinate are consoarta sa, Bogdan Ionescu a deschis o sticlă de șampanie Armand de Brignac Brut Gold, care costă peste 1700 de lei. A urmat o masă cu meniu flambat și săruturi tandre.

Nu e prima dată când fostul ginere al lui Traian Băsescu se dă peste cap să își surprindă frumos soția. Așa cum vă amintiți, acesta i-a făcut cadou, după nașterea fetiței lor, un ceas de aur de la un brand celebru și scump.

Răsfățul a continuat cu o primă vacanță la spa, la munte, apoi cu alte ieșiri, în lume, alături de micuța lor.

Se remarcă, fără doar și poate, că Sida s-a schimbat. În mariajul cu Elena Băsescu nu a fost surprins făcând gesturi atât de romantice și nici nu se afișa atât de des în compania Elenei Băsescu.

Sursa foto: Instagram