Recunoașteți personajul? Un mare macho a ajuns la cratiță de dragul iubitei. Exclusiv

Recunoașteți personajul? Un mare macho a ajuns la cratiță de dragul iubitei. Exclusiv
Atunci când sunt îndrăgostiți sau când au dorința de a cuceri o femeie, bărbații sunt gata să facă lucruri neobișnuite. Lasă garda jos, sunt sensibili, atenți.

Vedem acum cum un mare macho a ajuns la cratiță de dragul iubitei. Face totul ca să o imporesioneze. Bunăoară, îi gătește echipat la bustul gol, cu tatuajele, mușchii și toate pătrățelele lșa vedere. Iar domnița, o blondă cu un corp ravisant și ea, e în al nouălea cer să își vadă iubitul în această ipostază „casnică”. Asta cu atât mai mult cu cât ei doi au deja un istoric. S-au iubit ca nebunii, în destinații exotice, apoi s-au despărțit și au ieșit scântei. În final, nu au putu sta unul deoparte de celălalt și s-au împăcat.

Alex Bodi îi gătește Emei Uta la bustul gol, cu foi de dafin

Alex Bodi, controversatul om de afaceri milionar de care nu puțini sunt aceia care se tem, a ajuns dezbrăcat, la cratiță, în casa Emei Uta, iubita sa. Mai exact, la tigaie a ajuns, în fața plitei cu inducție, unde „bucătărește” de zor și cere foi de dafin pentru că, nefiind la el acasă, nu știe unde să le găsească.

Alex Bodi a mai gătit și pentru una din fostele lui iubite, Daria Radionova, dar acest lucru e de mult istorie. Acum are o altă domnișoară de încântat. Pentru ca imaginea să fie de bun augur, iar iubita să se desfete și cu ochii, Bodi s-a dezbrăcat la bustul gol pentru sesiunea  „master chef”.

Cum s-au iubit și s-au despărțit Bodi și Ema

Ema Uta a revenit în brațele vânjoase ale lui Alex Bodi pe la începutul lunii iunie. Asta după ce, o vreme, au fost supărați și chiar despărțiți. De bucurie, Bodi a dis-o la Agigea, i-a luat cireșe, când acestea erau încă foarte scumpe, și chiar a filmat-o în mașină.

Începutul relației lor datează de anul acesta.  Prin ianuarie, Alex Bodi părea că a plecat într-o nouă vacanță exotică, de unul singur. Ajunsese tocmai în Bahamas, unde s-a distrat înotând cu rechinii, dar mai ales cu porcii.

Tot atunci, Dan Capatos a dezvăluit că afaceristul nu e deloc singur în vacanță, ci însoțit de noua sa cucerite, Ema Uta. Asta, în contextul în care abia încheiase o vacanță de schi, în Franța, la granița cu Elveția, alături de  cea  care avea să devină „fosta”, Daria Radionova. În vacanță o luase și pe fiica sa mai mare.

Alex Bodi a dus-o pe Ema Uta la porcii de pe plaja din Bahamas, apoi a mai dus-o și în Maldive, acolo unde a închiriat o locație de lux, spre răsfățul celor doi.

Prin aprilie, Alex Bodi și Ema Uta s-au separat. Iar make-up artista vedetelor a confirmat că este singură. Ca să nu sufere prea tare după despărțire, aceasta a plecat într-o vacanță în America, de unde a avut grijă să posteze clipuri în ținute mulate, tocmai ca să îi arate românului ce a pierdut. Iar Bodi a înțeles rapid, ca atare cei doi s-au împăcat, luna trecută. Ba mai mult, Alex Bodi a dus relația la un alt nivel și i-a făcut iubitei sale cunoștință cu fiica sa din România.

Sursa foto / video: Instagram