Exclusiv. Zvonurile că Pink s-a despărțit de Moni se adeveresc. Milionarul i-a transmis public acest mesaj!

Exclusiv. Zvonurile că Pink s-a despărțit de Moni se adeveresc. Milionarul i-a transmis public acest mesaj!
Mr. Pink și Monica Gabor întâmpină probleme în relația lor, se pare, deși sunt împreună de mai bine de un deceniu. Cuplul nu a mai apărut în public de foarte mult timp, iar Rețete și Vedete.ro v-a dezvăluit că Pink și-a serbat ziua de naștere în compania asociatului său.

Recent, tot Rețete și Vedete.ro a arătat că Pink „a combinat-o” în afaceri pe sora Monicăi, Ramona Gabor. Aceasta va avea rol de influencer în noua lui companie de media, care include un site cu imagini tip paparazzi. Ramona a fost în Italia cu Pink și asociații săi, fără Monica. S-au cazat la o cramă de vinuri exclusivistă și Mr. Pink a scos din portofel 37 de mii de euro pentru masa de prânz. Sora Monicăi a mâncat supă de omizi și a sorbit un pahar de vin în valoare de 10.000 de euro sticla. Totul a fost imortalizat și puteți vedea fotografiile AICI!

Imediat după ce au fost publicate imaginile cu Mr. Pink și „cumnata” lui, milionarul și-a rugat asociatul să publice pe rețelele sociale un mesaj. Pe contul acestuia, deoarece Mr. Pink nu folosește Instagram sau Facebook.

Mesajul lui Mr. Pink e cu direcție clară, cu atât mai mult cât nu are legătură cu afacerile pe care le derulează. „Nimic nu e permanent în viață. Trăiește momentul”. E pentru prima oară când milionarul chinez comunică pe rețelele sociale, iar în acest caz a apelat la ajutorul asociatului său de origine indiană.

Mesajul nu a stat în văzul lumii pentru mult timp, însă Rețete și Vedete vi-l prezintă în exclusivitate. Mai mult, ipoteza cum că acesta este un mesaj de adio în cuplul Pink-Moni a fost lansată chiar de anturajul fostei doamne Columbeanu, anturaj în care se șușotește mult pe tema certurilor tot mai dese dintre cei doi.

Irinel Columbeanu publică un volum plin de picanterii despre Monica

Botezul Irinei, fiica Monicăi Gabor cu Irinel Columbeanu, a avut loc în luna mai, 2007, și a fost unul dintre cele mai tensionate momente din viața fostului cuplu. Potrivit unui pasaj obținut de Fanatik, din volumul doi al triologiei „Istoriile unui vehement”, volum ce urmează să fie lansat, Monica Gabor a avut pretenții inedite.

Mama Irinei îi servise lui Iri o sarcină practic imposibilă: din repulsie față de pedofili, nu putea concepe ca fiica ei să fie imortalizată video sau foto în pielea goală, nici în cristelniță.

– Te înțeleg, dar nu știu cum să rezolv cu atâția din presă prezenți, mai ales în biserică. Doar nu se poate interzice nimănui accesul într-un lăcaș de cult, și nici nu se poate interzice fotografiatul”, dezvăluie Irinel Columbeanu în paginile cărții Apofenia

De asemenea, Irinel se pare că va da amănunte în paginile cărții și despre momentul actului oral petrecut între cei doi, pe atunci soți, într-un restaurant chinezesc din Capitală. Dezlănțuirea intimă dintre Moni și Iri, într-un salon privat, a fost filmată prin gaura cheii de un angajat al localului. Iar clipul a ajuns în posesia ziarului Cancan, care l-a și publicat la acel moment.

Totodată, Irinel Columbeanu a apelat la toate resursele necesare, astfel încât imaginile au dispărut din mediul online. Acum, însă, îl descrie în carte.

Recomandarile noastre