Fanii Wednesday trebuie să știe asta! Iată ce se întâmplă cu Jenna Ortega

Fanii Wednesday trebuie să știe asta! Iată ce se întâmplă cu Jenna Ortega
Vedeta din Wednesday, serialul – fenomen de pe Netflix regizat de Tim Burton și filmat în România, a fost nominalizată la Globurile de Aur 2023.

Dacă va câștiga, va deveni cea mai tânără actriță care primește un astfel de premiu. Filmele și serialele au fost deosebit de bune anul trecut, fie că s-a vorbit despre „Wednesday” serialul încântător  și dark , despre „Avatar”  sau despre „Pinocchio” al lui Guillermo del Toro.

Mexicana-portoricană Jenna Ortega a obținut prima ei nominalizare pentru interpretarea sa din „Wednesday”. Dacă Ortega câștigă, ar putea deveni cea mai tânără actriță de comedie TV la Globurile de Aur din istorie.  Vedeta are numai 20 de ani.

Vedetei din „Wednesday” încă nu îi vine să creadă succesul pe care îl are

Seria „Wednesday” își continuă victoriile la câteva săptămâni după lansarea pe Netflix. Reacționând la faima masivă a serialului, vedeta serialului, Jenna Ortega, a dezvăluit că nu se aștepta să fie „atât de popular”. Tânăra de 20 de ani a devenit celebră peste noapte, după ce a interpretat rolul fiicei familiei Addams.

Vorbind pentru The Face, Jenna a dezvăluit: „Nu mi-am dat seama la momentul respectiv, și poate că sunt eu naivă și penibilă pentru că Tim Burton este atașat de el, dar nu mi-am dat seama că atât de mulți oameni vor fi interesați de acest proiect. (…) Sunt în aproape fiecare scenă. Simt că încă învăț lucruri despre ea în fiecare zi – stau trează toată noaptea uitându-mă la tavan și gândindu-mă: Puteam să fac asta, de ce nu am făcut asta?. Este un fel de coșmar”.

Rămânând fidelă esenței lui Wednesday, Jenna a explicat că a pus multă presiune pe ea însăși pentru a crea propria versiune unică a rolului. „Christina Ricci este o legendă, a împărtășit ea despre colega ei din Wednesday, care a jucat personajul ei în anii ’90. Personajul nu ar fi fost atât de mare dacă nu ar fi fost interpretarea ei. Știu că nu pot să bat pe nimeni și că trebuie să o fac diferit, dar și scenariul amintea foarte mult de ea, așa că cum pot să iau asta și să o schimb în felul meu?”.

Recomandarile noastre