Fiica lui Salam s-a operat în secret. Are dureri mari

Fiica lui Salam s-a operat în secret. Are dureri mari
Un bust perfect este ținta oricărei femei, mai ales din show-biz. Asta a fost și dorința lui Betty Vișănescu, care a povestit pe pagina sa de Instagram cum a decurs operația de implant mamar.

Fiica celebrului cântăreț de manele Florin Salam și-a dorit extrem de mult să-și pună silicoane, iar intervenția a avut loc în urmă cu câteva zile. Betty Vișănescu a ținut să î,mpărțășească și cu fanii noua experiență din viața sa, așa că a povestit pe pagina de Instagram cum se simte și cum se recuperează după operația de implant mamar.


„Încerc să mă acomodez cu această schimbare, fiindcă e ceva nou pentru corpul meu, dar mă simt bine și asta e important!”
Totuși, cântăreața mărturisește că are și dureri, însă nu neapărat din cauza intervenției. Obișnuită să doarmă în anumite poziții, acum acest aspect s-a schimbat, din cauza operației.

„Mă doare tot corpul deoarece eu sunt obișnuită să dorm pe burtă sau într-o parte, iar acum nu am voie să „folosesc” aceste poziții, este o tortură. Prefer să respect toate sfaturiole medicului, decât să fac ceva de capul meu, ca apoi să pățesc ceva. Nu este o intervenție ușor de suportat. Baba suferă la frumusețe!”, a mai spus Betty.

„A fost o necessitate, nu doar un moft”

Cântăreața este foarte fericită că și-a îndeplinit această mare dorință, însă ține să precizeze că a fost și o necesitate, nu doar un moft. „Am stat multă vreme să mă gândesc dacă doresc să-mi fac această intervenție, însă a fost o necesitate, nu un moft, dar bineînțeles că schimbă și fizicul în mai bine”, le-a mai mărturisit aceasta fanilor.


Betty Vișănescu, mama unui băiețel de 4 ani, spune că sarcina i-a transformat bustul, astfel că nu mai era mulțumită de felul în care arăta, astfel că a decis să apeleze la mastopexie, adică o intervenție chirurgicală de ridicare și remodelare a sânilor. „Când ești mamă, corpul ți se modifică, iar eu fiind o mamă tânără, aleg să am grijă de mine și să arăt întotdeauna cum îmi place, ca să mă pot simți femeie. Am ales un doctor bun și sunt tare mulțumită”, a mai spus fiica lui Florin Salam.