Hunter Biden, care a trecut recent la o carieră de artist, locuiește acum într-o superbă casă pe care a închiriat-o în Malibu, California. Aceasta are un studio de pictură încorporat.

Se spune că fiul președintelui plătește 20.000 de dolari pe lună chirie pentru a locui pe proprietate împreună cu soția sa Melissa Cohen și fiul lor Beau, de un an de zile deja. Biden junior s-a mutat în casa de 3.000 de metri pătrați, cu patru dormitoare și trei băi, lăsând în urmă conacul de 5,4 milioane de dolari pe care îl închiriase familia lui înainte, în Venice Beach, deoarece îi conferea familiei prea puțină intimitate.

Noua sa casă din Malibu are un plan deschis și are podele din stejar solid, uși franceze și o panoramă de 180 de grade ale Oceanului Pacific, potrivit New York Post.

Biden junior, în vârstă de 51 de ani, își începe zilele la ora 5 dimineața cu o ceașcă de cafea în bucătărie și apoi se îndreaptă către noul său studio de pictură, amenajat într-un garaj care, altfel, ar putea găzdui 3 mașini. Are pardoseală din cărămidă și un luminator. Studioul găzduiește, de asemenea, o masă pe care o folosește pentru pictarea operelor de artă pe care le va expune când își va face debutul la o galerie din Manhattan, în această toamnă, scrie Daily Mail.

Ca să poată crea, Biden junior cheltuie zeci de mii de dolari lunar

Casa mai are un șemineu din piatră din podea până în tavan, un living interior-exterior cu uși culisante și o cameră cu tavan boltit. În plus, domeniul de 0,7 acri are piscină, cadă cu hidromasaj și un grătar încorporat.

Vecinii au relatat publicației TMZ că Biden este foarte discret. Mulți au relatat că nici măcar nu l-au văzut pe viitorul  artist.  Cu toate acestea, ei spun că proprietatea a fost înțesată cu agenții serviciului secret.

Săptămâna trecută, Biden a fost văzută savurând o cafea în Malibu alături de un prieten. Perechea a fost văzută stând afară într-o grădină plină de flori, la Blue Bottle Coffee, în centrul enclavei celebrităților. Fotografiile îi prezintă adânciți  în conversație. În ce privește serviciul de paza a lui Biden, acesta a fost foarte discret.

Fiul președintelui s-a făcut pictor

Avocatul cu studii la Harvard își dedică acum timpul artei sale, iar în toamnă va organiza o expoziție în New York, marcând debutul său profesional în artă. Se estimează că prețurile lucrărilor vor varia de la 75.000 de dolari la 500.000 de dolari potrivit dealerului său de artă, Georges Bergès.

Îngrijorările cu privire la faptul dacă cumpărătorii tablourilor sale vor încerca să folosească tranzacțiile pentru a avea diferite favoruri din partea administrației Biden, au pus oficialii de la Casa Albă sa formuleze un punct de vedere. Jen Psaki, secretarul de presă de la Casa Albă, a susținut că doar galeristul „va fi singura persoană care se ocupă de tranzacții sau conversații în acest sens și va respinge orice ofertă care va părea suspectă”. În plus, Psaki spune că Biden nu va ști cine a făcut respectivele achiziții.

Sursa foto: Daily Mail / Realtor.com, Instagram

Povestea româncei care a dat cel mai tare jaf din Marea Britanie. Ar putea ajunge subiect de film

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp