Fostul iubit al Otiliei Bilionera e negru de supărare. A fost mutat într-o pușcărie unde primește mai greu pachet

Fostul iubit al Otiliei Bilionera e negru de supărare. A fost mutat într-o pușcărie unde primește mai greu pachet
Interlopului Franco Pascu nu i-a ieșit pasiența nici de data asta iar judecătorii nu i-au îndeplinit o mare dorință. Fostul iubit al Otiliei s-a enervat cumplit.

Și-a dorit să execute pedeapsa în regim semideschis, dar a fost trimis la o închisoare situată la 120 km de București.

Fostul iubit al Otiliei Bilionera e negru de supărare. A pus biciul pe Administrația Națională a Penitenciarelor

După ce oamenii legii i-au pus sechestru pe casă, acum Franco Pascu a fost dus să-și execute pedeapsa la o închisoare care se află la 120 de kilometri de București. Acest lucru l-a scos din minți pe interlop, care a deschis proces împotriva reprezentanților Administrației Naționale a Penitenciarelor, afirmând că, fără nici un motiv, a fost mutat de la Rahova la Penitenciarul Slobozia.

El e cu nervii în pioneze pentru că familia va trebui să bată atâta drum ca să ii ducă pachet, în plus nu mai are prietenii aproape. El urmează să se prezinte la Judecătoria Slobozia peste trei săptămâni.

Cu ce se ocupa Franco

Fostul iubit al Otiliei Bilionera, cunoscut ca și Franco Kalu se ocupa cu răpirea oamenilor, cărora le scotea dinții folosind ciocanul. Apoi, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, se etala nonșalant alături de artistă. Printre victimele acestuia a fost și soția lui Răzvan Lucan, zis Românu, pe care Franco a încercat să o ucidă, în plină stradă, sub privirile unor jandarmi.

Anul trecut, acesta a fost condamnat pentru tentativă de omor, primind o pedeapsă de opt ani și șase luni.

Nu are voie să poarte nici un fel de arme timp de cinci ani.

„Aplică inculpatului Gabriel Francisco Pascu pedeapsa cea mai grea de 8 (opt) ani închisoare la care se adaugă un spor obligatoriu de 6 (şase) luni închisoare, în pedeapsa rezultantă de 8 (opt) ani şi 6 (şase) luni închisoare, ce se va executa în regim de detenţie.

Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor, respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme pe o durată de 5 (cinci) ani”, a fost decizia instanței.

Sursă foto: spynews