Foto. Cadoul uluitor pe care i l-a făcut Petre Roman fiicei sale, Oana Roman –  Exclusiv

Foto. Cadoul uluitor pe care i l-a făcut Petre Roman fiicei sale, Oana Roman –  Exclusiv
Oana Roman a crescut într-o casă cu oameni deschiși și emancipați. Ea însăși, care a ajuns la studii la Sorbona, a fost o emancipată și o deschizătoare de trenduri în anturajul ei.

Nu i-a fost chiar ușor lui Petre Roman cu așa o fiică, dar a făcut și el tot ce a putut. De-a lungul timpului, Oana Roman a dezvăluit cum a fost viața ei de copil și apoi de adolescentă și cum au fost părinții ei cu ea.

Fiica fostului prim premier din România democratică, Oana Roman a avut parte de o copilărie aparte. Chiar dacă s-a născut în plin comunism, aceasta nu a prea simțit greutățile vieții. „Da, unii oameni au crescut și cu guvernantă  și cu cărți multe în casă. Cărți care se și citeau, nu erau puse într-o bibliotecă doar așa, ca să dea bine. Și cu pian și cu vioară și cu oameni deștepți și  inteligenți prin jur. Da. Eu am crescut așa.

Pentru că așa a vrut Dumnezeu. Să mă nasc într-o familie în care am avut și guvernantă, am avut și foarte multe cărți care se citeau în continuu. Și mie nu mi se pare că acesta este un lucru rău sau că este un privilegiu greșit. Este un privilegiu de care trebuie să ne bucurăm și pe care trebuie să îl admirăm la ceilalți. Așa cred”, a punctat Oana Roman.

Petre Roman, gest impresionant față de fiica sa

Oana Roman a venit pe lume în anul 1976, la București. Părinții ei sunt Petre și Mioara Roman. Cu așa părinți e de la sine înțeles unde și de la cine a dobândit Oana Roman, de mică, gustul pentru cultură și cărți. Dar și că a ajuns să studieze la Sorbona. În perioada aceea, Oana Roman obișnuia să fumeze. Era o tânără modernă care nu își reprima niciuna din plăcerile vieții. Părinții nu i s-au opus. Ba mai mult, fostul premier, conștient că nu o poate opri prin interdicții pe Oana să fumeze, a ales să îi facă un cadou neașteptat.

„Azi am redescoperit această brichetă primită de la tata când aveam 20 de ani. O am deci de 26 de ani. Deși tata nu fumează, nu m-a obligat să mă las de fumat. Doar mi-a spus ca nu e bine. Și totuși măcar a zis să fumez cu stil. E o bricheta Cartier superbă care-mi este amintire dragă. E bine ca am reușit sa nu o pierd în atâția ani și încă funcționează perfect”, a dezvăluit Oana Roman.

Sursa foto: instagram

Recomandarile noastre