Oana Roman își pune viața pe tavă și ne arată liniștea din casa ei

Oana Roman își pune viața pe tavă și ne arată liniștea din casa ei
Oana Roman, este una dintre vedetele foarte apreciate în țara noastră și foarte multe femei îi urmează exemplul, în viața de zi cu zi.

Fiica fostului premier este unul dintre influenceri apreciați, ca atare e important pentru ea să își expună cat de des posibil viața și-o face cu mare succes putem spune, având în vedere faptul că afacerile pe care le-a pornit îi merg struna. În plus Oana Roman știe să nu se emoționează atunci când este criticată și, ca o femeie puternică ce este, odată ce și-a găsit calea, avansează pe ea.

După o minivacanță și un Crăciun petrecut alături de prietenele sale, Oana se bucură zilele acestea de căldura căminului la care, așa cum vă amintiți au lucrat din greu, atât ea cat și Marius Elisei peste vară. Oana Roman le arată fanilor care o urmăresc pe rețelele sociale ce face ea când nu face nimic. Stă, pur și simplu, tolănită pe canapea cu luminițele în brad aprinsă și se bucură de liniște.

Oana Roman le pune la punct pe femeile care o jignesc pe social media

O viață frumoasă expusă găsește mereu guri rele care să o comenteze. Iar Oana Roman nu are nicio problemă să le expună pe acele personaje care cred că online sunt permise orice jigniri. Dacă până acum a făcut-o mai discret, menționându-le doar replicile, înainte de Anul nou a făcut efortul de a le arăta și chipurile celor care o jignesc.

Dacă vă întrebați până la ce nivel de jigniri se ajunge, iată câteva exemple. Culmea, din partea unor femei pe care, dacă le-am vedea pe stradă, am putea crede că gândesc mai mult. „Fața ta e aceeași… nu ai ce schimba… pielea nu schimbă nimic… căcat tot căcat rămâne chiar dacă pui într-un ambalaj frumos… mai bine ascunde te și să rămâi…”, i-a scris Sabi Sabina, în timp ce Lizica Rusu o gratulează pe Oana Roman cu următoarea replică: „Ce față de kur ai acum”.

”Sunt femei. Sunt nefericită și suferă de afecțiuni emoționale. E plină țara de astfel de oameni bolnavi. Din lipsă de educație, valori, școală, din lipsă de iubire. Așa se nasc monștri. Mie îmi pare rău pentru ele, dar rețelele sociale nu ar trebui să fie latrina (…)”, a punctat Oana Roman.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre