Oana Roman s-a transformat în Grinch  de Crăciunul acesta. Are și o explicație – Exclusiv

Oana Roman s-a transformat în Grinch  de Crăciunul acesta. Are și o explicație – Exclusiv
Oana Roman e una din cele mai urmărite vedete din România, și e considerată un reper de stil și de bună purtare. Mulți dintre fanii ei caută să învețe de la ea cum să se comporte.

De Crăciun, Oana Roman a petrecut în atmosfera caldă a căminului ei, unde a invitat prieteni dragi. Moș Crăciun a trecut pe la casa ei și a lăsat inclusiv un cadou pentru mama sa, Mioara, care i-a și fost dus acesteia, spre bucuria ei. Finalul anului o prinde pe Oana Roman dornică să tragă linie, să concluzioneze și să lanseze rezoluții noi. E mândră că a slăbit, că arată mai bine ca niciodată. și ține să puncteze că eleganța e firească în momentele de sărbătoare.

Oana Roman urăște șosetele de Crăciun

Oana Roman a dezvăluit cum a petrecut ea sărbătorile, alături de prietenele sale și familie. A avut grijă să facă mai multe imagini în care să fie vizibile ținutele tuturor, de la vârful picioarelor, până în creștet. Asta, pentru că Oana Roman a profitat de ocazie ca să lanseze o lecție de stil.  Nu i-a fost teamă că va fi criticată pentru că ea însăși critică de Crăciun.

„O să fiu eu Grinch și o să supăr pe mulți. Dar nu mai pot cu pozele de Crăciun la brad îmbrăcați frumos și în șosete!!! Nu mai pot cu defilarea de șosete negre și ținute elegante în sus. Nu avem pantofi, teniși curați să ne încălțăm în casă când facem poze? Trebuie musai arătate toate șosetele? Mai bine desculți și în pijama…

E mai frumos decât îmbrăcați dar în șosete. Măcar pentru poze putem face un efort. Știu. O să mă comentați dar eu vreau să văd frumos… măcar în poze de familie să facem un efort. Bănuiesc că nu avem numai încălțări murdare de nu ne putem încălța cu nimic prin casă. Nu?”, a scris, dezgustată, Oana Roaman, pe rețelele de socializare.

Cine este Grinch

Grinch este un personaj literar  inventat la finele anilor 1950, care nu iubește deloc Crăciunul fiind asimilat cu „spărgătorul de petreceri” în acest moment al anului. Un personaj țâfnos căruia nu îi place nimic. Cartea care a dat naștere personajului a fost ecranizată de două ori, în 2000 și 2018.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre